LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Praksa na „Institutu za pravo i financije“

Praksa za sve studente pravnih i ekonomskih fakulteta

Natječaj je otvoren za sve studente pravnih i ekonomskih fakulteta, a otvoren je za studente cijele regije (pojedine prakse moraju se izvršavati u Beogradu).

Natječaj je otvoren za sve studente pravnih i ekonomskih fakulteta, a otvoren je za studente cijele regije (pojedine prakse moraju se izvršavati u Beogradu).

Institut za pravo i financije na Dan mladih, 12. kolovoza, pokrenuo je Natječaj za praksu u uredništvu Instituta. Institut se – organiziranjem certificiranih obuka, seminara, tribina, kao i informiranjem, istraživanjem i analizama javnog mnijenja i tržišta – bavi funkcionalnim obrazovanjem i neformalnom edukacijom.

Upravo zato što su shvatili da studentima nedostaje praktično znanje, žele mladima dati priliku za to da radom, uz pomoć stručnih timova, primijene svoje znanje.

Natječaj je otvoren za sve studente pravnih i ekonomskih fakulteta, a otvoren je za studente cijele regije (pojedine prakse moraju se izvršavati u Beogradu). Na prakse u okviru uredništva Instituta, koje se bavi selekcijom i objavljivanjem stručnih radova na mrežnoj stranici IPF-a, mogu se prijaviti svi, a za praksu suradnika za opće poslove mogu se prijaviti samo oni s prebivalištem u Beogradu jer se praksa obavlja u prostorijama Instituta.

Svaki urednik zadužen je za stručne radove iz određene grane svog uredništva, a to su pravo, financije i informiranje.

Osim prilike za timski rad, urednici će moći proći niz praktičnih obuka koje se odnose na funkcioniranje samog uredništva, ali i obuka kojima će steći vještine pregovaranja, poslovne komunikacije i druge. Također, urednicima se pruža prilika da se uključe i u druge aktivnosti i projekte Instituta.

Zainteresirani mogu poslati svoj CV i motivacijsko pismo (do 200 riječi) na praksa@ipf.rs do 12. rujna 2015., a ovdje pogledajte za koje je prakse otvoren Natječaj.

FOTO: FACEBOOK