LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar Dubrovnik

Poznati stanari još jednog studentskog doma u koji će se studenti useliti prvi put

Provjerite jeste i vi jedan od studenata koji će od jeseni živjeti u Studentskom domu u Dubrovniku.

Provjerite jeste i vi jedan od studenata koji će od jeseni živjeti u Studentskom domu u Dubrovniku.

Studentski centar u Dubrovniku objavio je privremene rezultate natječaja za smještaj, prema kojima je pravo na smještaj u domu ostvarilo 111 studenata, a na poveznici ili na kraju članka možete provjeriti jeste li i vi jedan od njih.

Studenti koji smatraju da im dokumentacija nije ispravno bodovana mogu poslati prigovor u roku od 8 dana od dana objave privremenih rezultata natječaja. Prigovor se upućuje isključivo ako je došlo do pogreške kod bodovanja natječajne dokumentacije i šalje se preporučeno na adresu:

STUDENTSKI CENTAR DUBROVNIK
POVJERENSTVO ZA RJEŠAVANJE PRIGOVORA
KRALJA TOMISLAVA 7
20 000 DUBROVNIK

Odluka Povjerenstva bit će objavljena najkasnije u roku tri dana po isteku roka za prigovore zajedno s konačnim rezultatima na mrežnoj stranici Studentskog centra Dubrovnik i oglasnoj ploči u Studentskom centru. Tek po isteku roka za podnošenje prigovora i objave konačnih rezultata svi koji ostvare pravo na smještaj dobit će daljnje upute vezane za postupak dodjele soba ili sve druge informacije prema ostvarenom pravu.

Po isteku roka za prigovore studenti koji su sudjelovali u Natječaju, a koji ne ostvare pravo na smještaj u Studentskom domu po subvencioniranoj cijeni, ostvaruju pravo na smještaj po nesubvencioniranoj cijeni temeljem Odluke o cijeni nesubvencioniranog smještaja. Sve dodatne informacije studenti mogu dobiti na e-adresi: smjestaj.dom@unidu.hr.

Rezultati po bodovima

Rezultati po abecedi

Studentski centar Dubrovnik... by Studentski.hr

FOTO: STUDENTSKI CENTAR DUBROVNIK