LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Poziv studentima diplomskog studija FET-a za sudjelovanje na konferenciji „Greenfield investicije“

Organizatori su ponudili besplatno sudjelovanje za dvadeset studenata diplomskog studija Fakulteta ekonomije i turizma, a prijave traju najkasnije do ponedjeljka, 5. ožujka.

Organizatori su ponudili besplatno sudjelovanje za dvadeset studenata diplomskog studija Fakulteta ekonomije i turizma, a prijave traju najkasnije do ponedjeljka, 5. ožujka.

Poslovnik tjednik Lider i CIRU (Governance Research and Development Centre) organiziraju konferenciju pod nazivom Greenfield investicije koja će se održati 16. i 17. ožujka u Hotelu Park Plaza Belvedere u Medulinu.

Cilj konferencije je prikazati ulogu greenfield ulaganja u razvoj hrvatskog gospodarstva te prijedlog rješenja kako prevladati zapreke i potaknuti novi investicijski ciklus. Misija konferencije je izgradnja mostova između svih relevantnih činitelja, unapređenje institucijskog okvira i poticanje dijaloga kako bi se prevladali svi problemi. Također će konferencija ponuditi odgovor na ključno pitanje svih sudionika – kako prevladati prepreke i kako snažnije ulagati u hrvatsko gospodarstvo.

Ovaj iznimni događaj okupit će brojne stručnjake, ministre, župane, gradonačelnike, načelnike, predstavnike respektabilnih hrvatskih i inozemnih institucija, bankare, menadžere, kao i druge predstavnike velikih investitora koji su uspješno realizirali ili planiraju realizirati svoje investicijske projekte u Hrvatskoj.

Organizatori su osim toga ponudili besplatno sudjelovanje za dvadeset studenata diplomskog studija FET-a koji se pozivaju da se odazovu ovoj hvalevrijednoj prilici te da se prijave najkasnije do ponedjeljka 5. ožujka u 14 sati Natali Vidmar Ivezić na e-mail adresu nvidmar@unipu.hr.

Više o samom događaju možete saznati na poveznici

FOTO: PIXABAY