LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Udruga studenata filozofije Scopus poziva vas da pošaljete svoje radove

Poziv na natječaj za objavu radova u 27. broju „Scopusa“

„Scopus“, časopis studenata filozofije Hrvatskih Studija Sveučilišta u Zagrebu, prima radove za XXVII. broj koji će izaći u zimskom semestru akademske godine 2014/2015.

„Scopus“, časopis studenata filozofije Hrvatskih Studija Sveučilišta u Zagrebu, prima radove za XXVII. broj koji će izaći u zimskom semestru akademske godine 2014/2015.

„Scopus“, časopis studenata filozofije Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, prima radove za XXVII. broj koji će izaći u zimskom semestru akademske godine 2014/2015.

Dobrodošli su studentski radovi iz svih polja filozofije i srodnih disciplina. Radovi moraju sadržavati od 3000 do 4000 riječi, no razmotrit će se i oni duljeg formata. Svi radovi moraju ispuniti ove uvjete:

- Radovi moraju biti originalni radovi autora.

- Radovi mogu biti o bilo kojoj filozofskoj temi ili temi iz drugih znanstvenih disciplina obrađenoj u „filozofskom“ kontekstu

- Radovi moraju uključivati sažetak i 5 do 10 ključnih riječi na hrvatskom i engleskom jeziku.

- Radovi moraju biti citirani i referirani prema Harvardskom stilu (Za više informacija – Janović (2013): Citiranje, parafraziranje i upućivanje na izvore u akademskim radovima, Hrvatski Studiji, Zagreb.)

- Radovi moraju biti pripremljeni za anonimne recenzije. Osobne informacije moraju biti u zasebnoj datoteci. (Sve radove će pregledati dva anonimna recenzenta.)

- Uglavnom se objavljuju radovi studenata diplomskog i preddiplomskog studija, no u obzir će se uzeti i radovi studenata doktorskog studija.

- Službeni jezici časopisa su hrvatski i engleski.

- Prikazi knjiga i događanja vezanih uz filozofiju su također dobrodošli.

Radovi moraju biti poslani u elektroničkom obliku na scopus.urednistvo@gmail.com. Rok za prijavu je 1. svibnja 2014. godine. Za sve dodatne informacije, kao i za prijedloge, kontaktirajte Udrugu putem adrese hs.scopus@gmail.com.

FOTO: UDRUGA STUDENATA FILOZOFIJE SCOPUS