LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Buduća suradnja

Potpisivanje ugovora između zagrebačkog FER-a i SUMIT-a

Zagrebačko i mostarsko sveučilište surađivat će pri razvoju edukativne mrežne stranice za projekt TRANSIT.

Zagrebačko i mostarsko sveučilište surađivat će pri razvoju edukativne mrežne stranice za projekt TRANSIT.

Službeno je potpisan ugovor o usluzi razvoja interaktivne edukativne mrežne stranice za projekt TRANSIT unutar Horizon Europe inicijative. Potpisali su ga dekan Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu (FER) prof.dr.sc. Vedran Bilas, i pomoćnik rektora za informacijske tehnologije i inovacije Sveučilišta u Mostaru (SUMIT) prof.dr.sc. Tomislav Volarić, u ime njihovih sveučilišta.
 

„Tijekom sastanka Bilas i Volarić su razmijenili dragocjena iskustva u vezi s razvojem, kako na znanstvenom, tako i na poslovnom planu. Diskusija je naglasila važnost suradnje i zajedničkog rada kako bi se postiglo više u budućim projektima“ – stoji na stranici Sveučilišta u Mostaru


O prednostima i izazovima s kojima se FER suočava u svojim projektima i poslovanju govorio je dekan FER-a, prof.dr.sc. Vedran Bilas. Posebnu pozornost stavio je na izazove s kojima će se suočiti IT Centar Sveučilišta u Mostaru (SUMIT) pri nastavku budućeg razvoja.

Na sastanku se govorilo i o Digitalnoj strategiji Sveučilišta u Mostaru koja je predstavljena ovom prilikom. Iz FER-a su poručili da Strategiju podržavaju i spremni su pomoći pri ostvarenju njezine misije i vizije.

Potpis ugovora nagovještava veću povezanost i buduću suradnju FER-a i SUM-a.

Više informacija možete dobiti ovdje.

FOTO: SUM.BA