LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Cjeloživotno usavršavanje

Postani specijalist hrane i pića!

Do stručnog naziva Specijalista hrane i pića može se doći završetkom stručnog studija na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Prijave za ovaj program traju do 31. kolovoza.

Do stručnog naziva Specijalista hrane i pića može se doći završetkom stručnog studija na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Prijave za ovaj program traju do 31. kolovoza.

Otvorene su prijave za stručno usavršavanje pri Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci. Ovaj program cjeloživotnog usavršavanja traje jednu godinu, a po završetku se stječe stručni naziv Specijalista hrane i pića. Kroz dva modula odnosno osam predmeta stječu se teorijska i praktična znanja u području oblikovanja cjelovite i suvremene gastronomsko-enološke ponude u ugostiteljskim objektima.

Program mogu upisati polaznici sa završenim preddiplomskim i diplomskim studijem poslovne ekonomije u turizmu i ugostiteljstvu, stručnim studijem malog i srednjeg poduzetništva u turizmu i ugostiteljstvu, osobe sa zvanjem kuhara, konobara i slastičara ili osobe sa završenom srednjom školom iz područja turizma i ugostiteljstva.

Prijave traju do 31. kolovoza, a osim popunjenog prijavnog lista potrebno je priložiti presliku identifikacijske isprave, rodni list, dokaz o najmanje završenoj srednjoj školi i potvrdu o uplati troškova programa koji iznose 19 000 kuna za jednokratno plaćanje ili 21 000 za obročno plaćanje. Prijavu je moguće podnijeti osobno odlaskom na Fakultet ili slanjem potrebne dokumentacije na Fakultet – Opatija, Naselje Ika, Primorska 42, p.p. 97.

Polaznicima programa s prebivalištem izvan Ike, koja je u sklopu Opatije, osiguran je smještaj po povoljnim cijenama u dvokrevetnim sobama. Sve dodatne informacije dostupne su na mrežnim stranicama Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu.

FOTO: PIXABAY