LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
TEBE TRAŽIMO

Postani novinar Studentskog.hr

Studentski.hr je upravo u potrazi za novinarima koji će se najvećem studentskom mediju pridružiti u volonterskom angažmanu.

Studentski.hr je upravo u potrazi za novinarima koji će se najvećem studentskom mediju pridružiti u volonterskom angažmanu.

Osoba si koja voli istraživati i uvijek imaš informaciju prije svih ostalih? Studiraš novinarstvo, komunikologiju ili je novinarstvo jednostavno tvoj passion te želiš usavršiti sva znanja koja si dobio/la na faksu i usput dodati ozbiljnu referencu u životopis? Ako je tvoj odgovor na barem jedno pitanje potvrdan, onda TEBE TRAŽIMO. Studentski.hr je upravo u potrazi za novinarima koji će se najvećem studentskom mediju pridružiti u volonterskom angažmanu.

Naša redakcija sastoji se od uredništva i novinara koji vrijedno rade na informiranju studentske zajednice, ali i rješavanju problema koji ih muče – jer tko će ako neće novinari.

Od tebe ne očekujemo puno, osim da si motivirana osoba koja drugima želi predočiti događaje u studentskom svijetu na zanimljiv i drugačiji način – staviti se u tuđe cipele i znati što drugu osobu zanima odlična je sposobnost.

Prije svega, očekujemo da voliš istraživati, da se ne bojiš se tražiti informaciju, ali i da beskompromisno vjeruješ kako si upravo ti kao novinar/ka promjena koja je potrebna u svijetu.

Neke vijesti ćeš stvarati iz udobnosti doma, neke s terena gdje ćeš se pretvoriti u pravo malog inspektora, a povremeno ćemo se družiti i u redakciji gdje ćeš upoznati stalnu postavu tima i dobiti odgovore na sva pitanja koja te muče na tvojem novinarskom putu. Ponekad ćemo te počastiti odlaskom na koncert ili u kazalište, a zauzvrat ćemo očekivati da svoje dojmove preneseš ne samo nama, nego i čitateljima. Možda te ponekad pošaljemo na neku konferenciju gdje ćeš dobiti svoju akreditaciju i moći ispijati besplatnu kavu dok je ne nestane.

Kako se prijaviti?

Volonterski natječaj koji će trajati od do 16. listopada, a sve što trebaš je dostaviti nam rješenja na zabavne zadatke koje možeš pronaći ovdje. Nakon što ih riješiti, svoje odgovore pošalji na barbara.bozic@studentski.hr.