LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
NOVE VJEŠTINE

Posljednja prilika za prijavu na Blueprint UX/UI radionicu!

Sasvim besplatno sudjelujte na radionici, naučite nešto više o dizajnu i uzmite zasluženi certifikat, a možete sudjelovati i u natjecanju te osvojiti novčane nagade.

Sasvim besplatno sudjelujte na radionici, naučite nešto više o dizajnu i uzmite zasluženi certifikat, a možete sudjelovati i u natjecanju te osvojiti novčane nagade.

Vjerujemo da je mnogima novogodišnja odluka upravo izlazak iz comfort zone. Ako vas zanima dizajn, donosimo vam savršenu priliku za to. Ovo je last minute prilika da se prijavite na Blueprint UX/UI radionicu udruge EESTEC LC Zagreb!
 
Radionica će se održati od 11. do 22. siječnja 2024. u prostorima Stabla Znanja na adresi Savska cesta 25/1, 10000, Zagreb.
 


VEZANO: Otvorene prijave za besplatnu radionicu „Od ideje do projekta“


 

Što vas očekuje?


Zanimljiva predavanja: Naučite nešto novo na predavanjima iskusnih profesionalaca iz industrije ili proaktivnih profesora fakulteta.

Praktični zadatak: Pruža se prilika za primjenu stečenog znanja kroz praktični dizajn zadatak u alatu Figma. Po uspješnom završetku, sudionici dobivaju certifikat o sudjelovanju, a najbolji mogu osvojiti i novčane nagrade.

Networking i upoznavanje: Ako nemate tim, ovo je idealna prilika za povezivanje s pojedincima sličnih interesa. Nagradni zadatak rješava se timski tijekom cijele radionice, pružajući priliku za nova prijateljstva. Istaknuli bismo da se je čak 45 posto natjecatelja prijavilo samostalno i prepustilo sudbini da odabere njihove suigrače.

Pobjeđivanje straha od javnog nastupa: Na zadnji dan radionice, natjecatelji prezentiraju svoja rješenja pred stručnim žirijem i to u formatu pitcha koji je danas sve vrjednija vještina za usvojiti.

Sudjelovanje je sasvim besplatno 


Nije potrebno apsolutno nikakvo predznanje i sve je potpuno besplatno: Za naučiti novu vještinu treba samo malo vremena i dobre volje, a tako misli i 30 posto prijavljenih natjecatelja na Blueprint koji su se ohrabrili prijaviti kao natjecatelji unatoč tome što nikad nisu čuli za Figmu.
 
Na predavanja se možete prijaviti čak i ako niste natjecatelj, tako da nema isprike za ostati kod kuće.

Ostalo je još samo par mjesta za natjecatelje i nekoliko praznih stolica na predavanjima, uhvatiti svoje mjesto možete ovdje!
FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA