LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Maraton karijera na FSB-u

Posjetite predavanje u sklopu Maratona karijera i saznajte kako do posla u Rimac Automobilima!

Sljedeća je postaja Maratona karijera na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, gdje će predavanje održati Miroslav Zrnčević, a svi posjetitelji će također moći saznati kako doći do posla u Rimac Automobilima.

Sljedeća je postaja Maratona karijera na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, gdje će predavanje održati Miroslav Zrnčević, a svi posjetitelji će također moći saznati kako doći do posla u Rimac Automobilima.

Vrijeme je za novu postaju Maratona karijera! Nakon što je ovaj projekt Studentskog informativnog kutka otvoren 4. ožujka na Fakultetu političkih znanosti predavanjem Domagoja Zovaka i Borne Sora s NewsBara, vrijeme je za posjet Fakultetu strojarstva i brodogradnje. Naime, na FSB-u će studente posjetiti Miroslav Zrnčević, test-vozač tvrtke Rimac Automobili te će govoriti o svojem životnom putu koji ga je doveo do svjetski poznate firme koju vodi Mate Rimac.

Može se reći da Zrnčević ima posao iz snova jer radi ono što je većina populacije, barem muškog spola, u jednom trenutku svojega života željela raditi. No, ne mora cijela priča ostati samo na sanjarenju jer će se na predavanju Miroslavu priključiti i Ana Krajačić kao predstavnica ljudskih potencijala u Rimcu.

Dok ćete od entuzijastičnog vozača automobila moći čuti sve o njegovom životnom putu, ali i današnjem poslu, Ana će stajati na raspolaganju svim studentima koji se zainteresiraju za posao u tvrtki Mate Rimca. Ona će biti spremna odgovoriti na svako pitanje zainteresiranima za gradnju karijere u Rimcu, što bi mogao biti pravi potez za brojne studente FSB-a, ali i ostalih ljubitelja auto-moto sporta.

Ukoliko vas zanima Miroslavova životna priča i kako je to raditi posao iz snova, ili pak želite saznati kako doći do njegovog, ali i drugih poslova u Rimcu, posjetite predavanje u sklopu Maratona karijera na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, koje će se održati u srijedu 13. ožujka od 14 sati u Dvorani D.

O nastavku projekta možete pročitati na službenoj stranici Maratona karijera. Događaj organizira Studentski informativni kutak u partnerstvu s Arrivom, Radenskom, Mediatoolkitom i Blooming cvjećarnom, a uz Studentski.hr medijski su pokrovitelji projekta: Global novine, ICT Business, Osijek031.com, SiB.hr i Poslovni dnevnik.

FOTO: PEXELS