LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski smještaj

Ponovno spuštena bodovna granica za smještaj u studentskim domovima

U studentske domove u Zagrebu moći će useliti svi studenti koji su ostvarili barem 1320 bodova na ovogodišnjem natječaju za smještaj.

U studentske domove u Zagrebu moći će useliti svi studenti koji su ostvarili barem 1320 bodova na ovogodišnjem natječaju za smještaj.

Spuštena je bodovna granica za useljenje u studentske domove Studentskog centra u Zagrebu. Sada iznosi 1320 bodova, a svi studenti koji su ostvarili pravo na useljenje trebaju to obaviti najkasnije do 3. studenog 2020. godine.

Raspored po studentskim domovima mogu vidjeti na svojim osobnim web-profilima, a useljenje je moguće isključivo uz predočenje potvrde o obavljenom liječničkom pregledu. Iznimno, napominju iz Studentskog centra u Zagrebu, studenti koji ne obave liječnički pregled kod liječnika školske ili sveučilišne medicine, mogu isti obaviti kod svog liječnika opće prakse u mjestu stanovanja. S tom potvrdom mogu privremeno useliti dok ne obave pregled kod propisanog liječnika školske ili sveučilišne medicine.
Vezano: HZJZ objavio upute za rad studentskih domova – naveden scenarij izolacije u domu
Stanari koji usele u dom do 15. dana u mjesecu plaćaju puni iznos mjesečne stanarine, a od 16. dana u mjesecu plaćaju polovicu iznosa mjesečne stanarine. Prilikom useljenja, tj. potvrdom rezervacije smještaja, dužni su podmiriti iznos prve mjesečne stanarine koja će se knjižiti kao depozit koji je jednak iznosu mjesečne stanarine kategorije smještaja i sobe na koju je student ostvario pravo. Isto je definirano Pravilnikom o domskom redu i uvjetima boravka studenata u studentskim domovima koji možete pronaći na poveznici.
FOTO: UNSPLASH