LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Zagrebu

Ponovno produljen rok za prijavu radova za Rektorovu nagradu

Rok za prijavu radova za Rektorovu nagradu zagrebačkog sveučilišta produljen je za još dva mjeseca, odnosno do kraja kolovoza.

Rok za prijavu radova za Rektorovu nagradu zagrebačkog sveučilišta produljen je za još dva mjeseca, odnosno do kraja kolovoza.

Sveučilište u Zagrebu na sjednici održanoj 8. lipnja 2020. godine donijelo je Odluku o izmjeni i dopuni Odluke o produljenju roka prijave radova za Rektorovu nagradu. To znači da je rok za slanje dodatno produžen, pa sada svoje prijave možete poslati do 31. kolovoza do 16 sati.

Do istog roka mentor je dužan upisati obrazloženje u odgovarajući obrazac na mrežnim stranicama Sveučilišta po čemu predloženi studentski rad udovoljava kriterijima izvrsnosti. Zatim fakultetsko/akademsko vijeće treba prihvatiti i potvrditi prijedlog povjerenstva sastavnice, nakon čega sastavnice dostavljaju Povjerenstvu za Rektorovu nagradu Sveučilišta u Zagrebu prijedlog vijeća, uz sve zaprimljene prijave i popratnu dokumentaciju, najkasnije do 30. rujna ove godine.

Povjerenstvo za Rektorovu nagradu Sveučilišta u Zagrebu do 12. listopada rektoru dostavlja prijedlog za dodjelu nagrade, koja će se dodjeljivati u naknadno određenom datumu.
FOTO: UNSPLASH