LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Umijeće jedrenja

Pomorski fakultet nakon tri regate odnio pobjedu na Studentskoj Fiumanki

Na ovogodišnjem natjecanju sudjelovalo je 16 timova sačinjenih od studenata i djelatnika sveučilišta.

Na ovogodišnjem natjecanju sudjelovalo je 16 timova sačinjenih od studenata i djelatnika sveučilišta.

Pomorski fakultet Sveučilišta u Rijeci pobjednik je ovogodišnje, treće po redu Studentske Fiumanke, jedinstvenog natjecanja koje okuplja studente i djelatnike različitih fakulteta. Na ovogodišnjem natjecanju sudjelovalo je 16 timova sačinjenih od studenata i djelatnika sveučilišta, a posada Pomorskog fakulteta pokazala je najveću spretnost i umijeće u jedrenju, osiguravši sebi prvo mjesto.

Nakon tri odjedrene regate u finalnom danu, posada Zdravstvenih studija osvojila je drugo mjesto, dok je posada Fakulteta dentalne medicine zauzela treće mjesto. Četvrto mjesto pripalo je posadi Sveučilišta u Rijeci, peti je Fakultet za fiziku, a šesto mjesto zauzela je posada Učiteljskog fakulteta.

Riječki studenti osvojili 2. mjesto na međunarodnom natjecanju u Monacu


 

„Čestitamo svim sudionicima na izvrsnim rezultatima i zahvaljujemo na sudjelovanju u ovom zanimljivom natjecanju. Ova regata ne samo da promiče sport i zdrav natjecateljski duh, već i jača veze među studentima različitih fakulteta kao i fakulteta i zajednice.”  poručuju organizatori Fiumanke.

 

„Zahvaljujemo Sveučilištu u Rijeci, volonterima i svim sudionicima koji su pridonijeli uspjehu ovog događaja. Radujemo se budućim natjecanjima i novim prilikama za zajedničko druženje na moru!”  dodali su.


Riječki studenti predstavili svoje inovativno plovilo „Vilson”



FOTO: Rezultati natjecanja, 3. Studentska Fiumanka

IZVOR: FIUMANKA
FOTO: FIUMANKA