LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Centar za izobrazbu pomoraca u Rijeci

Pomorci, proširite svoje kompetencije uz pomoć ovih dvaju važnih tečajeva u Rijeci

U Centru za izobrazbu pomoraca sljedeći tjedan održat će se dva važna tečaja usmjerena na unaprjeđenje upravljačkih vještina i znanja.

U Centru za izobrazbu pomoraca sljedeći tjedan održat će se dva važna tečaja usmjerena na unaprjeđenje upravljačkih vještina i znanja.

U Centru za izobrazbu pomoraca u Rijeci sljedeći tjedan organiziraju se dva ključna tečaja koja imaju za cilj unaprijediti upravljačke vještine i znanja neophodna za uspješno vođenje posada na brodovima. Ti su tečajevi posebno dizajnirani za pomorce koji žele proširiti svoje kompetencije i steći dodatne kvalifikacije u dinamičnom pomorskom sektoru.

Prvi tečaj, pod nazivom D49B – Visoki napon – upravljačka razina, započinje u utorak, 8. listopada, u 14 sati. Program traje četiri radna dana i usredotočuje se na upravljanje visokonaponskim sustavima, čime se polaznicima pružaju ključna znanja za sigurno upravljanje u kompleksnim pomorskim uvjetima. Taj tečaj je na upravljačkoj razini osmišljen za stjecanje vještina za rješavanje problema te dijagnostiku kvarova s kojima se pomorci susreću na raznim brodovima i offshore postrojenjima.

Znanstveni skup u Rijeci otkriva kako umjetna inteligencija može pomoći u izradi doktorskih radova



Drugi tečaj, D47B – Rukovođenje, upravljanje posadom i unapređenje timskog rada na brodu – upravljačka razina, zakazan je za četvrtak, 10. listopada, s početkom u 9 sati. Taj će tečaj pomoći polaznicima da razviju svoje liderske sposobnosti, poboljšaju upravljanje timovima i unaprijede međusobnu suradnju među članovima posade, što je ključno za efikasno funkcioniranje na brodu.

Sveučilište u Rijeci zapošljava studente asistente za pružanje pomoći studentima s invaliditetom



Zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti ili dobiti dodatne informacije telefonskim pozivom na broj 051 214 587 ili e-mailom na cip@pfri.uniri.hr. Ured Centra za izobrazbu pomoraca nalazi se na Pomorskom fakultetu u Rijeci, u prizemlju.

Osniva se novi fakultet logopedije na Sveučilištu u Rijeci, veliki korak u razvoju obrazovanja



Navedeni tečajevi predstavljaju izvanrednu priliku za profesionalni razvoj i osposobljavanje pomoraca, a njihova praktična primjena može značajno doprinijeti poboljšanju sigurnosti i učinkovitosti na brodovima.
IZVOR: POMORSKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U RIJECI
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA