LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Napad na studente

Policija se oglasila o incidentu na Savi, ipak nije povezano s BBB-om?

Prema službenom izvješću PU Zagrebačke, događaj se ne može nedvojbeno dovesti u vezu s tzv. navijačkim nasiljem. 

Prema službenom izvješću PU Zagrebačke, događaj se ne može nedvojbeno dovesti u vezu s tzv. navijačkim nasiljem. 

Ispred glavnog ulaza u Studentski dom Stjepan Radić jučer oko 22 sata stajala su dva policijska kombija, grupa policajaca te nekoliko zaštitara doma.
 



Među studentima se proširila priča da se radi o incidentu između navijačke skupine Bad Blue Boys koja je došla napasti studente koji nisu iz Zagreba i nekog od stanara doma. Navodno je bilo incidenata kod devetog paviljona, dok su neki studenti tvrdili da su navijači ušli u šesti paviljon. 

Prema službenom izvješću PU Zagrebačke, događaj se ne može nedvojbeno dovesti u vezu s tzv. navijačkim nasiljem. Ipak, lakše je ozlijeđen 20-godišnjak.

– U 22:05, više od dva sata nakon odigrane utakmice, prema prijavi oštećenika koji se obratio policijskim službenicima, u krugu studentskog doma došlo je do fizičkog napada najvjerojatnije od strane dvije osobe na 20-godišnjaka koji je lakše ozlijeđen. Do sada prikupljenim saznanjima kroz kriminalističko istraživanje i obavljenim razgovorom s oštećenim zasada se događaj ne može nedvojbeno dovesti u vezu s tzv. navijačkim nasiljem odnosno s odigravanjem utakmice kao niti s određenom navijačkom skupinom. – javljaju iz policije.

Policija je također napomenula da nasilnog ulaska većeg broja osoba u dom, odnosno u paviljone nije bilo jer su policijski službenici preventivno bili prisutni u blizini i ranije te pratili sva događanja. 

FOTO: STUDENTSKI.HR