LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Novi studijski program

Pokreće se još jedan studij psihologije!

Tijekom svečane primopredaje zgrade Filozofskom fakultetu rektor je najavio izvođenje studija psihologije od iduće godine.

Tijekom svečane primopredaje zgrade Filozofskom fakultetu rektor je najavio izvođenje studija psihologije od iduće godine.

Iduće godine Filozofski fakultet Sveučilišta u Splitu kreće s izvođenjem studija psihologije. Najavio je to rektor prof. dr. sc. Dragan Ljutić tijekom svečane primopredaje zgrade Poljičanka tome fakultetu održane 17. prosinca. 
– Primopredaja kojom će Rektorat prepustiti preostalih 40%  prostora zgrade odnosi se i na pripadajuću opremu i namještaj koji će u cijelosti koristiti Filozofski fakultet. Radi se o jednoj od naših najpropulzivnijih sastavnica na kojoj su pokrenuti novi studijski programi, a od dogodine kreće i studij psihologije. Također, imaju mnoge međunarodne ugovore o suradnji, kao najnoviji s Italijom, odnosno Rimom, Izraelom, Njemačkom... Svima koji upravo u tom smislu rade dobar posao najbolje ćemo izraziti zahvalnost omogućujući im nove prostore za rad, kako bi i dalje jednako uspješno radili na dobrobit svih nas, našeg Sveučilišta i naših studenata. – riječi su rektora Ljutića istaknute na službenim stranicama Sveučilišta u Splitu.
Podsjetimo, rektorat je prethodne tri godine zgradu dijelio s Filozofskim fakultetom na adresi Poljička 35, a sada je preseljen u prazne prostore Sveučilišne knjižnice na Kampusu na adresi Ruđera Boškovića 31.
FOTO: DINKO VRANJIČIĆ/STUDENTSKI.HR