LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Finalna nagrada je 5000 eura

Pokažite svoju kreativnost i znanje na regionalnom natječaju UNIJA CHALLENGE 2022

Prijave su moguće pojedinačno ili u timu, a teme su iz područja računovodstva, savjetovanja i informacijskih tehnologija.

Prijave su moguće pojedinačno ili u timu, a teme su iz područja računovodstva, savjetovanja i informacijskih tehnologija.

Unija Grupa, međunarodna računovodstvena kuća, organizira natjecanje za studente pod nazivom Unija Challenge 2022. S ciljem pomoći mladima da pored svog formalnog obrazovanja steknu vještine koje će im koristiti u poslovnom svijetu, Unija Grupa traži kreativna rješenja koja pomiču granice u području računovodstva, savjetovanja i informacijskih tehnologija - 3 područja za koje studenti mogu prijaviti svoja projektna rješenja.

U okviru ovih područja teme za izradu zadataka su:
  • Vizija računovodstva 2052.
  • Market research za potencijalnog investitora
  • Cyber Security za male kompanije

Ovo natjecanje sastoji se iz dvije faze. U prvoj fazi prijavljeni će se natjecati unutar svoje države, a deset najbolje ocijenjenih radova kvalificirat će se u finale natjecanja na državnoj razini s mogućnošću osvajanja nagrade u vrijednosti 400, 600 i 1.000 eura za prva tri mjesta. Pobjednički tim ili pojedinac plasirat će se potom na regionalno natjecanje koje će se održati 21.11.2022. godine u poslovnoj zgradi Unije u Sloveniji, gdje se natječe za nagradu od 5.000 eura.

Za sve zainteresirane za natjecanje, a kako bi detaljnije upoznali poslovanje ove kompanije, 30. rujna 2022. u 12 sati bit će organiziran Dan otvorenih vrata u prostorijama Data-Link Unija Smart Accounting-a u Horvatovoj 80a u Zagrebu. Tijekom kratkog sastanka možete se detaljno upoznati sa ponuđenim temama, upoznati članove komisije i konkurente. 

Prijave su moguće individualno ili timski do 05.10.2022. putem poveznice.

Vjerujemo da vaš neopterećen i nekonvencionalan pogled izvana može donijeti svježa rješenja koja mogu biti odlične polazne točke za nova otkrića. Ona će zasigurno biti odlična startna pozicija za vašu karijeru. Tko zna, možda nam se putevi uskoro ponovo sretnu - poručuju iz Unija Grupe.

FOTO: UNSPLASH