LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Humanitarna pomoć

Pokažimo još malo senzibiliteta; pomozimo studentici čija je obitelj ostala bez doma u požaru

Pokažimo još malo senzibiliteta i odrecimo se pokojog gušta kako bismo pomogli studentici čija je obitelj ostala bez jedinog doma kojeg je imala. Donosimo podatke za uplatu.

Pokažimo još malo senzibiliteta i odrecimo se pokojog gušta kako bismo pomogli studentici čija je obitelj ostala bez jedinog doma kojeg je imala. Donosimo podatke za uplatu.

Popis potrebitih u Hrvatskoj značajno se povećao u proteklom periodu, a njegov je dio i obitelj studentice Lane Flanjak. Ona je, naime, zbog neispravnih električnih instalacija koje su prouzrokovale požar ostala bez svojega jedinog doma. 

– Lana, moja draga prijateljica i krasna osoba, u strahovitom požaru koji se dogodio dok smo mi pekli ovogodišnje božićne kolače, izgubila je stan i jedini dom. Zbog neispravnih električnih instalacija, njezinim roditeljima je nestalo što su gradili i posjedovali čitav njezin život, a i duže. Činjenica da se u nekoliko trenutaka može postati beskućnik zastrašujuća je sama po sebi, kamoli kad se tome nadoda sve što nas je zadesilo čitavu prošlu godinu. Pukim slučajem, šteta je samo materijalna. Od stana su ostali crni zidovi, rupe umjesto prozora i beton umjesto poda. Privremeno su zbrinuti, od šoka su se (relativno) oporavili, no kao i ljudima u Sisačko-moslavačkoj županiji, oporavak je daleko i tek počinje. – napisala je prijateljica ove studentice, s kojom smo se kratko čuli.

Prijateljica moli sve koji mogu odvojiti određeni novčani iznos da to i učine uplatom na račun Lane Flanjak, s podatcima koje donosimo u nastavku. Odrecimo se pokojeg gušta – majice, kutije cigareta, čokolade... – i pomozimo joj. 

HR9823600003242522172
OPIS PLAĆANJA – DONACIJA NAKON POŽARA
SWIFT/BIC ZABAHR2X (dodatak za uplate iz inozemstva)
Za uplate KEKS-pay metodom – telefon: +385 98 554 881 (naznačiti donacija!)

– Vjerujem da ste iscrpljeni i od loših vijesti i svega ostalog, no molim vas, najiskrenije, nađite još malo senzibiliteta i truda, kako biste makar i najsimboličnijom donacijom umanjili financijsku i emocionalnu težinu situacije u kojoj su se našli. Svaka, ali svaka kuna je itekako dobrodošla te vas molimo za pomoć. Svjedoci smo nezapamćenog davanja i odricanja te Vas ovim putem pozivam da pomognemo još jednoj potrebitoj obitelji. Vjerujem da ćete prepoznati potrebu i odazvati se kako biste se odazvali i kada bi Vaš najbolji prijatelj (ne daj, bože, nikome!!!!) doživio išta slično. Hvala Vam u moje ime, i u ime obitelji Flanjak. – dodala je prijateljica.