LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
IRO i ADU

Pogledajte potpuno studentsku izložbu „EDUpolicy LAB“

„EDUpolicy LAB“, natječajna izložba vizualnog identiteta projekta, izložba je studentskih radova prijavljenih na natječaj projekta koji se bavi obrazovnom integracijom isključenih skupina. Organizirana je pod krilaticom „sve studentsko”, a moguće ju je pogledati do 30. studenog.

„EDUpolicy LAB“, natječajna izložba vizualnog identiteta projekta, izložba je studentskih radova prijavljenih na natječaj projekta koji se bavi obrazovnom integracijom isključenih skupina. Organizirana je pod krilaticom „sve studentsko”, a moguće ju je pogledati do 30. studenog.

Institut za razvoj obrazovanja u suradnji s Akademijom dramskih umjetnosti u Zagrebu organizirao je EDUpolicy LAB, studentsku natječajnu izložbu vizualnog identiteta projekta koja je postavljena u Galeriji F8, u sklopu ADU-a, 19. studenog. Moguće ju je pogledati svakim danom, osim nedjeljom, do 30. studenog, i to između 10 i 19 sati. 

O izložbi

EDUpolicy LAB, natječajna izložba vizualnog identiteta projekta, izložba je studentskih radova prijavljenih na natječaj projekta EDUpolicy LAB – društveno korisnim učenjem do jednakih obrazovnih mogućnosti s ciljem promicanja studentskog angažmana u poslovnoj sferi te kreativnih studentskih ideja. Pobjednički rad koji je i osvojio novčanu nagradu rad je dviju studentica sa studija dizajna Arhitektonskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu – Stelle Grabarić i Ljubice Golubić. Uz pobjednički rad, koji je postao i vizualni identitet projekta, na izložbi će biti izloženi i radovi ostalih studentica i studenata sudionika natječaja.

Izložba se vodi krilaticom sve studentsko, stoga je i izložbeni prostor Galerija F8 – studentska galerija Akademije dramskih umjetnosti. Postav izložbe i sav promidžbeni materijal izradili su studenti dizajna sa Sveučilišta u Zagrebu, a oko logističkih i medijskih pitanja angažirane su studentice-volonterke Instituta za razvoj obrazovanja.

Cilj je ove izložbe predstaviti kreativna rješenja studenata, promovirati studentski angažman te primjerom potaknuti i druge institucije na uključivanje studenata u svoje projekte i poslovanje.

O projektu EDUpolicy LAB

EDUpolicy LAB – društveno korisnim učenjem do jednakih obrazovnih mogućnosti ESF-a projekt je usmjeren na unapređenje znanja i vještina studentica i studenata u rješavanju problema obrazovne integracije socijalno isključenih skupina kroz suradnju civilnog društva s visokoobrazovnim ustanovama. Projekt vodi Institut za razvoj obrazovanja u partnerstvu s Akademijom dramskih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu, Rudarsko-geološko-naftnim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, Fakultetom za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta u Osijeku, Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu te Volonterskim centrom Slavonski Brod.