LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
AIESEC poziva

Podučavajte engleski jezik u Rusiji i steknite radno iskustvo!

Odlična prilika za posjetit Rusiju!

Odlična prilika za posjetit Rusiju!

Na stručnu praksu preko najveće studentske internacionalne organizacije – AIESEC, godišnje ode više od 5200 ljudi. I vi možete biti među njima! Prijavite se za stručnu praksu u Rusiji, podučavajte engleski jezik i steknite radno iskustvo!

Prva prilika za stjecanje radnoga iskustva nudi se u ruskom gradu Krasnodaru. U ovom velikom kuturnom središtu možete podučavati engleski jezik skupine djece i mladih u školi stranih jezika English Studio. Vaš će zadatak biti, uz podučavanje engleskoga jezika, osvijestiti polaznike o drugim kulturama i zemljama te podići razinu tolerancije i svijesti o interkulturalnom načinu života. Praksa počinje 1. listopada 2014. i traje 12 tjedana, a plaća je 600 dolara.

„Dragulj sibirskog kraja“ – grad Tomsk, može postati vaš idući dom i radno mjesto. U školi Whole World imate priliku predavati engleski jezik djeci i odraslima, a uz to voditi i debatni klub. Glavni je cilj poboljšati komunikacijske vještine učenika i pripremiti ih za suvremeni način života. U ovom gradu, u kojem je svaka peta osoba student, možete naučiti i usporediti nastavne metode koje se koriste u Rusiji i u Hrvatskoj i vratiti se s novim znanjima i vještinama. Praksa počinje 10. listopada 2014. i traje 13 tjedana, a plaća je 500 dolara.

Glavni grad Rusije – Moskva, sa svojih 11,5 milijuna veliko je kulturno, političko i ekonomsko središte Rusije, a ondje možete organizirati nastavu engleskoga jezika za grupe studenata, ali i pojedinačno. Nastava treba biti interaktivna i omogućiti studentima razvijanje komunikacijskih vještina. Osim toga, imat ćete priliku voditi komunikacijske grupe i napredne studente kroz debate i rasprave. Praksa počinje 1. rujna 2014. i traje 14 tjedana, a plaća je 1000 dolara.

Iskoristite priliku i prijavite se za stručnu praksu! Razvijte svoje komunikacijske i predavačke vještine i radite u internacionalnom okruženju. Dodajte radno iskustvo u svoj životopis i napravite razliku!

Za odlazak na stručnu edukacijsku praksu potrebno je imati završen (pred)diplomski studij, bez obzira na fakultet i/ili smjer, i izvrsno znanje engleskoga jezika. Da biste otišli na praksu, ne morate biti član AIESEC-a, a sve ostale informacije možete provjeriti na web stranici www.aiesec-osijek.hr ili se javiti na aiesecodlazna.praksa@gmail.com. Prijave za praksu primaju se na linku

FOTO: AIESEC OSIJEK