LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
CENTAR ZA MLADE ZAGREB

Podcast o poduzetništvu Mladi pričaju

Centar za mlade Zagreb pokreće podcast o poduzetništvu Mladi pričaju. Snimanje prve epizode odvija se sredinom rujna, a podcast će uređivati, voditi i montirati isključivo mladi volonteri, podijeljeni u tri tima - crveni, plavi i zeleni.

Centar za mlade Zagreb pokreće podcast o poduzetništvu Mladi pričaju. Snimanje prve epizode odvija se sredinom rujna, a podcast će uređivati, voditi i montirati isključivo mladi volonteri, podijeljeni u tri tima - crveni, plavi i zeleni.

Centar za mlade Zagreb ove jeseni pokreće zanimljiv projekt. Riječ je o podcastu pod nazivom Mladi pričaju kojeg će uređivati, voditi i montirati isključivo mladi volonteri, podijeljeni u tri tima – crveni, plavi i zeleni.

Led će probiti crveni tim kojeg čine Ivan Tominac (urednik), Dea Marčić (voditeljica) i Patricia Franković (osoba zadužena za komunikaciju). Njihov će se serijal baviti temom poduzetništva pa će već u prvoj epizodi, koju će snimati 16. rujna, ugostiti dvije mlade poduzetnice – Maju Krištafor (biotehnologinju, novinarku i vlasnicu PR agencije) te Leu Kosović Stanić (vlasnicu agencije za Event Management “LOL”).

Donosimo cijenu za ljetni smještaj u Studentskom domu „Stjepan Radić“Ono što je zajedničkom ovim mladim djevojkama, osim ljubavi prema poduzetništvu, jest činjenica što su obje vlastite tvrtke pokrenule još u vrijeme studentskih dana, a njihovo primarno zanimanje uopće nije vezano uz ono čime se danas bave.

Maja je tako završila studij biotehnologije, dok je Leu ljubav prema životinjama odvela put veterinarske škole. Ipak, život je za njih imao posve drugačije planove.

Ilegalni pristupi sportu: mladi u Hrvatskoj i EU preferiraju ilegalne izvore za streaming i kupovinu sportske opreme


Poduzetnice će nam otkriti kako su se odvažile na tako hrabar korak u vremenima kada sve više njihovih vršnjaka napušta domovinu, jesu li naišle na neodobravanje okoline, s kojim su se izazovima suočile, što su sve naučile iz svojih padova, koliko je bitan networking za posao kojim se bave, kako izgleda proces dobivanja potpora u svrhu samozapošljavanja i je li im bilo teško usklađivati studentske obveze s onim poslovnim.

Projekt Mladi pričaju nastao je s ciljem pružanja prostora mladim ljudima da progovore o gorućim temama koje ih zanimaju, a svu podršku u realizaciji istog pruža im Centar za mlade Zagreb na čelu s predsjednicom Glorijom Gudelj i stručnom suradnicom Dorom Varjačić.

U Europi se mladi birači okrenuli krajnjoj desnici, u mnogim zemljama okrenuli palac dolje lijevim strankama


FOTO: UNSPLASH