LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentsko natjecanje

Počinju prijave za Case Study Competition; prva nagrada iznosi 10 000 kn

Natjecanje Case Study Competition omogućava studentima iskustvo stjecanja novih vještina i prikaz teorije u praksi. Prijave ovogodišnjih timova započinju 4. ožujka na službenom otvorenju, a najbolji od njih osvojit će vrijedne novčane nagrade.

Natjecanje Case Study Competition omogućava studentima iskustvo stjecanja novih vještina i prikaz teorije u praksi. Prijave ovogodišnjih timova započinju 4. ožujka na službenom otvorenju, a najbolji od njih osvojit će vrijedne novčane nagrade.

Case Study Competition, regionalno natjecanje u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva, službeno će započeti 4. ožujka u 14:30 u dvorani 3 na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Ovogodišnje izdanje motivacijskim predavanjem otvorit će Kaja Pavlinić, studentica Fakulteta elektrotehnike i računarstva, a nekoliko motivirajućih riječi uputit će i profesor Ekonomskog fakulteta Mislav Ante Omazić koji je i jedan od osnivača udruge eSTUDENT. Prijave za studente koji žele sudjelovati na natjecanju počinju 4. i traju do 17. ožujka 2019. godine  

Prošle je godine Kaja Pavlinić sa svojim timom sudjelovala u finalu Startup Europe Awards u Bruxellesu gdje su osvojili nagradu za najbolji hrvatski energetski startup. Osim redovnog studija, sudjeluje u brojnim projektima kao što su Young Leaders For Tomorrow's Europe 2015. i Global-In Fellowship. Također, vodi vlastiti antikorupcijski projekt Integritas, članica je tima za projektni menadžment udruge Leadership Development Association Croatia, Vijeća mladih Predsjednice RH te Savjeta mladih Grada Varaždina s kojim je predstavila kandidaturu Varaždina za Europsku prijestolnicu mladih 2021. godine Ova mlada ambiciozna studentica govorit će o tome kako mladi u Hrvatskoj mogu uspješno raditi ono što vole te kako uskladiti fakultetske i ostale obveze s privatnim životom.

Natjecanje Case Study Competition omogućava studentima iskustvo stjecanja novih vještina i prikaz teorije u praksi. Poslovne slučajeve zadaju poduzeća, a podijeljeni su u različite kategorije s ciljem obuhvaćanja interesa studenata raznih fakulteta. Na otvorenju će biti predstavljena ovogodišnja poduzeća i poslovni slučajevi.

Zainteresirani studenti mogu se prijaviti u timovima od dva do četiri studenta. Svakom natjecateljskom timu na raspolaganju će biti mentor iz poduzeća koji je upoznat sa slučajem i stručan u njegovom području. Najbolji tim osvojit će vrijednu novčanu nagradu, a nudi se i mogućnost pripravništva. Nagrada za 1. mjesto iznosi 10 000 kuna, za 2. mjesto 5000 kuna, a za 3. mjesto 3000 kuna. 

FOTO: ESTUDENT