LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Udruga eSTUDENT

Počinje studentsko natjecanje u pisanju eseja

Napiši najbolji esej i osvoji put u London!

Napiši najbolji esej i osvoji put u London!

Britansko veleposlanstvo u suradnji sa studentskom udrugom eSTUDENT i Ekonomskim fakultetom Zagreb poziva sve zainteresirane studente da se prijave na natjecanje u pisanju eseja na temu Transatlantic Trade and Investment Partnership (TTIP).

Na natjecanje se mogu prijaviti svi redovni i izvanredni studenti koji studiraju u Hrvatskoj, zainteresirani su za TTIP i žele bolje upoznati proces pregovora te utjecaj koji TTIP može imati na budućnost transatlantske trgovine između Europe i SAD-a. Najbolji od njih mogu osvojiti plaćeni posjet Londonu gdje će imati priliku upoznati stručnjake britanske vlade koji rade na TTIP-u, iPad-u i IELTS testu.

Tema eseja može pokrivati bilo koji aspekt TTIP-a, a esej mora biti napisan na engleskom jeziku, sadržavati do 1500 riječi i ne smije biti već negdje objavljen. Svi sudionici natječaja koji predaju esej ostvaruju pravo na certifikat.

Svečano otvorenje natjecanja uz panel raspravu o TTIP-u održat će se u utorak 3. studenog u 12 sati u kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta. Sve zainteresirane studente pozivamo da se pridruže, kroz panel raspravu nauče nešto više o TTIP-u i saznaju argumente i informacije koje im mogu pomoći u pisanju eseja za studentsko natjecanje. Sudionici panel rasprave su veleposlanik Ian Cliff, otpravnik poslova Britanskog veleposlanstva u Hrvatskoj, Daria Sinjeri iz Ministarstva vanjskih i europskih poslova, Paul Suchar, predstavnik Britanskog poslovnog centra, Andrea Doko Jelusic iz Američke gospodarske komore u Hrvatskoj te Mirela Rasic iz Predstavništva Europske komisije u RH.

FOTO: ESTUDENT