LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Svečane promocije diploma

Počelo zakazivanje promocija; Veleučilište u Karlovcu planira ih održati u srpnju

Počelo je zakazivanje novih termina svečanih promocija, 66. i 67. po redu na Veleučilištu u Karlovcu planirane su u srpnju.

Počelo je zakazivanje novih termina svečanih promocija, 66. i 67. po redu na Veleučilištu u Karlovcu planirane su u srpnju.

Nakon što su promocije na fakultetima diljem Hrvatske odgođene zbog epidemiološke situacije prouzrokovane koronavirusom, krenulo je zakazivanje novih termina. Tako je Veleučilište u Karlovcu objavilo nove planirane termine. 

66. svečana promocija diplomiranih karlovačkih studenata održat će se u četvrtak, 9. srpnja, u Gradskom kazalištu Zorin dom. U 9:30 promovirat će se polaznici preddiplomskog stručnog studija Strojarstva i ugostiteljstva (redovni), u 12:00 polaznici preddiplomskog stručnog studija Prehrambene tehnologije i specijalističkog diplomskog stručnog studija Poslovnog upravljanja. 

Vezano: Na japanskom sveučilištu unatoč koronavirusu održana promocija, umjesto studenata sudjelovali – roboti


Idućeg dana, u petak, 10. srpnja, planirana je 67. svečana promocija na istoj lokaciji. U 9:30 održat će se promocija studenata koji su završili preddiplomski stručni studij Sestrinstva, a u 12:30 onih koji su završili preddiplomski stručni studij Sigurnosti i zaštite (redovni i izvanredni). 
FOTO: FLICKR