LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Međunarodno studentsko natjecanje

Počele prijave na Project Management Championship, natjecanje u rješavanju poslovnih slučajeva

Od 23. veljače do 4. ožujka studenti se mogu prijaviti na natjecanje u kojem će se okušati u rješavanju stvarnog poslovnog slučaja i prezentirati svoje znanje pred stručnjacima.

Od 23. veljače do 4. ožujka studenti se mogu prijaviti na natjecanje u kojem će se okušati u rješavanju stvarnog poslovnog slučaja i prezentirati svoje znanje pred stručnjacima.

Project Management Championship jedinstveno je natjecanje studenata preddiplomskih i diplomskih studija na nacionalnoj i međunarodnoj razini. Ove godine okuplja sudionike iz osam različitih zemalja. Odvija se u tri faze, a svaka je od njih eliminacijska.

Prvu fazu čini kvalifikacijski test na računalu. Natjecatelji u timu od tri do četiri člana odgovaraju na 100 pitanja u 100 minuta.

Druga je faza natjecanja nacionalno finale koje će se održati u prostorijama Veleučilišta Baltazar u Zagrebu (Lastovska 23) 7. travnja, a u njemu pet najboljih timova rješava stvarni poslovni slučaj.

Treća je faza međunarodno finale na kojem najbolji timovi iz svake zemlje sudionice natjecanja rješavaju poslovni slučaj. Pobjednički tim ulazi u sljedeći krug, odnosno u međunarodno finale koje se održava u Beogradu od 1. do 3. lipnja.

Prijave na natjecanje otvorene su od 23. veljače do 4. ožujka, a kvalifikacijski test moguće je riješiti od 23. veljače do 11. ožujka. Prijaviti se može na poveznici.

Natjecanje podržava organizacija IPMA (International Project Management Association), a organizira njezin ogranak IPMA Young Crew koji okuplja menadžere do 35 godina.

Ovo je odlična prilika za studente da se upoznaju s rješavanjem stvarnog poslovnog slučaja, iskoriste teorijsko znanje iz područja upravljanja projektima u praksi te to znanje prezentiraju pred stručnjacima iz područja upravljanja projektima.

Sve novosti o natjecanju možete pratiti na webu, Facebooku i Instagramu.

FOTO: PIXABAY