LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„Istrian Tourism Competition“

Pobjednike jedinstvenog studentskog natjecanja očekuje čak 10 000 kuna

Otvorene su prijave za „Istrian Tourism Competition". Timovi od dva ili tri člana moraju riješiti poslovne slučajeve, a najbolje očekuju vrijedne novčane nagrade.

Otvorene su prijave za „Istrian Tourism Competition". Timovi od dva ili tri člana moraju riješiti poslovne slučajeve, a najbolje očekuju vrijedne novčane nagrade.

Start-Up udruga otvorila je prijave za sudjelovanje u trećem izdanju Istrian Tourism Competition. ITC predstavlja jedinstveno studentsko natjecanje u rješavanju poslovnih slučajeva iz područja turizma u regiji JI Europe.

Poduzeća i JLRS (općine i gradovi) prezentiraju poslovne slučajeve iz područja turizma, a rješavaju ih timovi studenata sa svih visokih škola, veleučilišta i sveučilišta u Hrvatskoj. Sudionici odabiru poslovni slučaj i rješavaju ga u timovima (dva do tri natjecatelja), a na kraju se za svaki poslovni slučaj proglašavaju najbolja tri tima za koje su predviđene novčane i utješne nagrade.      

U prijašnjim izdanjima natjecanja poslovne slučajeve predstavila su različita poduzeća i općine, pa su tako sudjelovali Uniline, Maistra, Istralandia, Općina Svetvinčenat, IRTA i dr.

Sudjelovati mogu studenti svih sveučilišta u Hrvatskoj ili visokoškolskih ustanova (visoke škole i veleučilišta) i mlade osobe do 30 godina s VŠS i VSS. Sudjelovanje u svim aktivnostima projekta besplatno je za sudionike, a nagradni fond iznosi 10 000 kn. Za prijavu je dovoljno poslati životopis na elektoničku adresu istriantourismcompetition@gmail.com najkasnije do 22. travnja 2016. godine

Prijava sudionika pojedinačna je, dok će po isteku prijava sudionici uz dobivene smjernice samostalno formirati timove te izabrati partnera čiji će poslovni slučaj rješavati. Na otvorenju natjecanja partneri će prezentirati poslovne slučajeve, a svi natjecatelji koji ne budu mogli prisustvovati moći će njihove video prezentacije pogledati na YouTube kanalu Start-Up udruge. Više informacija o samom projektu i načinu prijava možete pronaći na mrežnoj stranici i Facebook stranici.

FOTO: START-UP UDRUGA