LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
77. OBLJETNICA OD OSNUTKA

PMF obilježava svoj dan i građanima omogućuje besplatnu turu Botaničkim vrtom, saznaj kako se prijaviti

Građani se za vođenu turu, kao dijela obilježavanja Dana PMF-a, mogu predbilježiti na e-mail adresu vanja.stamenkovic@biol.pmf.hr.

Građani se za vođenu turu, kao dijela obilježavanja Dana PMF-a, mogu predbilježiti na e-mail adresu vanja.stamenkovic@biol.pmf.hr.

Prirodoslovno-matematički fakultet Sveučilišta u Zagrebu, u utorak, 6. lipnja 2023. godine, svečanom sjednicom Fakultetskog vijeća, povodom obilježavanja 77. obljetnice osnutka PMF-a, obilježava Dan fakulteta (Horvatovac 102a, dvorana A1).

Osmi simpozij studenata doktorskih studija Prirodoslovno-matematičkog fakulteta


Povodom Dana PMF-a, Fakultet građanima sada već drugu godinu zaredom daruje besplatan ulaz u Botanički vrt Zagrebačkog PMF-a te vođenu turu Botaničkim vrtom koje će se održati u utorak, 6. lipnja, u 12 sati, a od ove godine, prvi put u više od 130 godina, u Botaničkom vrtu moći ćete prošetati Alpinumom – najstarijom kamenjarom u Vrtu. Građani se za vođenu turu mogu predbilježiti na e-mail adresu vanja.stamenkovic@biol.pmf.hr.

Uspješan završetak vrijednog projekta koji je osnažio hrvatsku seizmološku zajednicu


Također, povodom Dana Fakulteta, od 5. do 9.lipnja u auli PMF-a na Horvatovcu posjetitelji će moći pogledati izložbu „Žene u STEM-u“.

Čak četiri godine od potresa konačno se privode kraju radovi na PMF-u


Dođite, prošetajte našim Botaničkim vrtom - odvojite jedan dan za PMF!

FOTO: YOUTUBE, SCREENSHOOT