LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
29. Smotra Sveučilišta u Zagrebu

Planirate upisati studij ili nastaviti svoje obrazovanje? Ne propustite Smotru Sveučilišta u Zagrebu uživo ili online

Osim događanja uživo, na službenoj stranici smotre bit će dostupni digitalni materijali i videoprezentacije fakulteta, koji će omogućiti da svi zainteresirani prate program i iz udobnosti svog doma.

Osim događanja uživo, na službenoj stranici smotre bit će dostupni digitalni materijali i videoprezentacije fakulteta, koji će omogućiti da svi zainteresirani prate program i iz udobnosti svog doma.

Od 14. do 16. studenoga 2024. godine, na Zagrebačkom velesajmu održat će se 29. Smotra Sveučilišta u Zagrebu, najveći i najdugovječniji događaj namijenjen učenicima, maturantima i svima koji planiraju upisati studij ili nastaviti svoje obrazovanje.

Smotra se već tradicionalno održava svake godine te pruža priliku budućim studentima da se detaljno informiraju o studijskim programima Sveučilišta u Zagrebu. Ove će se godine manifestacija održati u hibridnom obliku, kombinirajući događaje uživo s digitalnim sadržajima dostupnima na internetu.

Objavljene su konačne liste za upis na studije u jesenskom upisnom roku, evo što se najviše upisivalo



Tijekom sva tri dana smotre posjetitelji će moći obići štandove fakulteta i akademija Sveučilišta u Zagrebu postavljene u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma, gdje će iz prve ruke saznati sve o upisnim postupcima, studijskim programima i mogućnostima koje nudi zagrebačko sveučilište.

Zagrebačko sveučilište organizira Tjedan dobrodošlice za strane studente, očekuje ih se više od 500



Osim događanja uživo, na službenoj stranici smotre bit će dostupni digitalni materijali i videoprezentacije fakulteta, koji će omogućiti da svi zainteresirani prate program i iz udobnosti svog doma. To je ujedno i prilika za one koji nisu u mogućnosti fizički prisustvovati događaju.

SKAC Palma poziva na tečaj razlučivanja za srednjoškolce: vidi s Bogom koji fakultet upisati!



Taj događaj predstavlja važan korak za sve koji su na pragu donošenja odluke o svom budućem obrazovanju, a posjet smotri može olakšati izbor i pružiti korisne informacije za buduće studente. Više informacija o programu i sudionicima dostupno je na službenoj stranici Smotre Sveučilišta u Zagrebu.
IZVOR: SMOTRA SVEUČILIŠTA U ZAGREBU
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA