LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Rijeci

PhD Career Café: mogućnosti profesionalnog razvoja 

Razmijenite iskustva i upoznajte se s različitim mogućnostima vezanima uz razvoj karijere u akademskom i neakademskom okruženju.

Razmijenite iskustva i upoznajte se s različitim mogućnostima vezanima uz razvoj karijere u akademskom i neakademskom okruženju.

Proširite horizonte na tribini pod nazivom PhD Career Café – razmijenite iskustva i upoznajte poslijediplomske sveučilišne (doktorske) studije svih sastavnica riječkog sveučilišta s različitim mogućnostima vezanima uz razvoj karijere u akademskom i neakademskom okruženju.
 


VEZANO: Istraži misli i emocije na radionici „Putovanje kroz vrijeme”



Tribinu organiziraju Doktorska škola, Ured za karijere Sveučilišnog savjetovališnog centra i Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci.
 

„Tema osmog PhD Career Café-a su „Vještine budućnosti doktora_ica znanosti”, a ideja je u opuštenoj atmosferi razgovarati o kompetencijama koje su ključne za uspjeh doktoranada/ica u akademiji i gospodarstvu, programima doktorskih studija i mogućnostima profesionalnog razvoja mladih istraživača/ica na Sveučilištu u Rijeci. – stoji u prijavnici.

 

Panelisti

 
  • dr. sc. Dejana Golenko, Voditeljica knjižnice, knjižničarska savjetnica, znanstvena suradnica, Pravni fakultet u Rijeci
  • Nataša Jakominić Marot, MBA, Rukovoditeljica Sveučilišnog centra za istraživanje i inovacije
  • prof. dr. sc. Marina Šantić, dipl. sanit. ing., Prodekanica za znanstvenoistraživačku djelatnost, Medicinski fakultet u Rijeci
  • Aleksandar Šušnjar, mag. phil. et philol., Voditelj Ureda za institucijska istraživanja, razvoj kvalitete i članstva u EU-mrežama.     
Tribina će se održati u srijedu, 13. ožujka, u 19 sati u Café-baru Kampus (Akvarij). Tribinu će moderirati Nikoleta Zubić, voditeljica Ureda za karijere Sveučilišnog savjetovališnog centra, a planirano je trajanje tribine dva sata.

Za sudjelovanje obvezno je prijaviti se ovdje najkasnije do utorka, 12. ožujka 2024. godine, u 15 sati. 

Za sve dodatne informacije možete se javiti na e-mail adresu: doktorska@uniri.hr ili karijere@uniri.hr.
FOTO: STUDENTSKI.HR/ ANA KOLINGER