LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Preuzmi kontrolu nad budžetom

Paketi pogodnosti ususret novim izazovima su spremni!

Lakše upravljajte studentskim budžetom s besplatnim paketom i brojnim pogodnostima, a uz OTPeticu se počasti cool nagradama.

Lakše upravljajte studentskim budžetom s besplatnim paketom i brojnim pogodnostima, a uz OTPeticu se počasti cool nagradama.

Polako se bližimo početku još jedne studentske godine, pune izazova, novih iskustava i poznanstava – sve u paketu! Znamo da žongliranje studentskim budžetom može biti izazovno pa smo odlučili prikupiti brojne pogodnosti, zamotati ih u dva paketa i olakšati vam pristup financijskim sredstvima te bankarskim uslugama.
 

Dva paketa, a mnoštvo pogodnosti


Kod nas indeks ne služi samo za prikupljanje ocjena, već i kao „as u rukavu“ za otvaranje dva tipa paketa:

  • OTP Indeks – ako želite otvoriti paket u poslovnici Banke, imate između 15 i 26 godina te idete u srednju školu ili studirate
  • OTP e-Indeks – potpuno digitalno otvaranje računa bez odlaska u poslovnicu, idealno za studente starije od 18 godina

Pazimo da se vaše financije optimalno koriste pa su ovi paketi za učenike i studente potpuno besplatni te uključuju brojne pogodnosti kao što su:

  • Otvaranje i vođenje tekućeg i žiro računa
  • Besplatna upisnina i članarina za Visa web prepaid karticu
  • Besplatno OTP internet i mobilno bankarstvo (nakon navršene 18. godine)
  • Prijenosi novca na sve hrvatske račune bez plaćanja naknade putem OTP internet i mobilnog bankarstva
  • Povoljniji uvjeti prilikom podizanja OTP studentskih kredita

 

Punoljetni ste? Nastavite čitati!


Kažu da nisu bitne godinu, nego kako se u njima osjećate, a uz pogodnosti paketa OTP e-Indeks ćete sigurno biti sretniji što ste zakoračili u ove lijepe godine!

Kad upišete fakultet, hrabro krećete u svijet, a život pred vas stavlja razne financijske potrebe i nenadane situacije pa je super pogodnost OTP e-Indeks paketa besplatno podizanje gotovine na bankomatima drugih banaka jednom mjesečno. Osim toga, putem internet ili mobilnog bankarstva lako se možete prijaviti u besplatan program vjernosti OTPetica u kojem bodove skupljate u jednostavnim i zabavnim izazovima te ih poslije mijenjate za vrijedne i cool nagrade. Ako otvorite OTP e-Indeks paket i istog dana kad ga otvorite zavirite u OTPeticu, dočekat će vas dodatnih 500 bodova! 

Na poveznicama možete saznati više detalja o paketima: OTP e-Indeks paket i OTP Indeks paket!

 

FOTO: UNSPLASH