LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Susret studenata i poslodavaca

Ovogodišnji Job Fair okuplja preko 130 tvrtki i 5 tisuća studenata

Studenti će na sajmu moći posjetiti preko 120 štandova, poslušati 24 zanimljiva govora i sudjelovati na 16 radionica.

Studenti će na sajmu moći posjetiti preko 120 štandova, poslušati 24 zanimljiva govora i sudjelovati na 16 radionica.

Nakon dvije godine pauze, Job Fair, sajam poslova u organizaciji Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, Centra karijera FER-a, Saveza Studenata FER-a i Kluba studenata elektrotehnike (KSET), održat će se 11. i 12. svibnja. Na ovogodišnjem Job Fairu predstavit će se preko 130 tvrtki, a očekuje se pet tisuća posjetitelja pa se program, zbog velikog interesa,  s hodnika FER-a seli u Sportsku dvoranu Martinovka, dok će se radionice i ove godine održati u prostorijama fakulteta.

 

Studenti će na sajmu moći posjetiti preko 120 štandova, poslušati 24 zanimljiva govora i sudjelovati na 16 radionica. Na pozornici u samom središtu sajma, odvijat će se talkovi na teme: Career switch, What the tech i Recycled technology; zanimljiva panel rasprava na temu umjetne inteligencije, a nakon nje uslijedit će neformalni Hot Talk s vrućim pitanjima na koja će, uz konzumaciju ljutih umaka, odgovarati Chief Operating Officer Ars Future Luka Drezga.

 

Kako bi se prijavili za sudjelovanje na Job Fairu, studenti predaju svoj životopis u bazu životopisa na internetskoj stranici Job Faira. Nakon predaje životopisa, dodjeljuje se QR kod koji će služiti kao ulaznica za sajam. Isti QR kod služi i kao posjetnica koju će tvrtke prilikom upoznavanja moći skenirati i zabilježiti pojedinog studenta kao favorita.

 

Neke od tvrtki sudionika su i Amazon, Ericsson Nikola Tesla, INETEC, Trikoder, AVL-AST, Gideon Brothers, Leapbit, Memgraph, mStart, Poslovna inteligencija, SYNTIO, AG04, Altpro, arsfutura, Deegloo, Infigo IS, Infinum, Ingemark, Megatrend, Productive.io, SofaScore, Span, Xylon te mnoge druge.

 

Osim pronalaska prakse i poslova, studenti imaju mogućnost upoznati potencijalne poslodavce u neformalnoj atmosferi kluba KSET na Loosen Up partyju na kojem će u timovima s predstavnicima tvrtki moći sudjelovati u zabavnim igrama.

FOTO: UNSPLASH