LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
ALUMNI UNIZG

Ovogodišnja „Alumni priča” nosi inspirativne priče istaknutih sportaša i akademika

Alumni priča ove godine nosi naziv „Diploma s olimpijskim potpisom” te donosi inspirativne priče istaknutih sportaša i akademika.

Alumni priča ove godine nosi naziv „Diploma s olimpijskim potpisom” te donosi inspirativne priče istaknutih sportaša i akademika.

U četvrtak, 4. srpnja 2024. godine, u Dvorani Miroslav Čačković na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, održat će se Skupština Saveza društava bivših studenata Sveučilišta u Zagrebu – ALUMNI UNIZG. Ovaj događaj, koji okuplja istaknute bivše studente Sveučilišta u Zagrebu, započet će u 14 sati i obuhvatit će niz zanimljivih aktivnosti.

Skupštinu će otvoriti predsjednik saveza, prof. dr. sc. Mario Šafran, koji će podnijeti kratko izvješće o radu Predsjedništva Saveza za razdoblje od srpnja 2023. do srpnja 2024. godine. Ovaj pregled aktivnosti i postignuća Saveza poslužit će kao uvod u drugi dio događaja –Alumni priču, koja ove godine nosi naziv Diploma s olimpijskim potpisom i donosi inspirativne priče istaknutih sportaša i akademika.

Otvorene su prijave za upis na diplomski studij sestrinstva u Zagrebu



Skupština Saveza ALUMNI UNIZG i Alumni priča predstavljaju vrhunac akademskog i sportskog uspjeha, pokazujući kako obrazovanje i sport mogu ići ruku pod ruku u stvaranju inspirativnih životnih priča. Gosti ovog dijela programa bit će prof. dr. sc. Romana Caput-Jogunica, predsjednica Komisije za dual karijeru u sportu Hrvatskog olimpijskog odbora, izv. prof. dr. sc. Tomislav Smoljanović, specijalist ortoped i osvajač brončane olimpijske medalje u osmercu i Martina Zubčić Dušak, operativna menadžerica i osvajačica brončane olimpijske medalje u taekwondou.

Danas se slavi Svjetski dan darivatelja krvi: studenti medicine organizirali hvalevrijednu akciju



Razgovor s uglednim gostima vodit će prof. dr. sc. Veljko Đorđević, a cijeli događaj će biti obogaćen glazbenim programom koji će izvoditi Greenhill Club pod ravnanjem prof. dr. sc. Brune Baršića. Taj spoj akademske i sportske izvrsnosti osigurava inspirativno i motivirajuće okruženje za sve prisutne. Cjeloupni program skupštine možete pronaći na sljedećoj poveznici.

(Ne)moguća misija: više o učinkovitom korištenju istraživačkih resursa na medicini



 
IZVOR: MEDICINSKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U ZAGREBU
FOTO: GETTY IMAGES