LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Iz tri predmeta

Ovo sveučilište organizira besplatne online pripreme za jesenski rok državne mature

Sudjelovanje u ovim pripremama je besplatno i neobvezujuće, a maturanti će imati priliku ponoviti gradivo iz tri predmeta kroz tri odvojena ciklusa.

Sudjelovanje u ovim pripremama je besplatno i neobvezujuće, a maturanti će imati priliku ponoviti gradivo iz tri predmeta kroz tri odvojena ciklusa.

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli organizira besplatno ponavljanje gradiva za maturante koji se pripremaju za drugi rok državne mature. Ove godine, zbog praktičnosti i dostupnosti, ponavljanje će se održavati u online formatu putem aplikacije Microsoft Teams. Maturanti će imati priliku ponoviti gradivo iz tri predmeta – hrvatskog jezika, engleskog jezika i matematike – kroz tri odvojena ciklusa.

Ponavljanje iz hrvatskog jezika planirano je za 19. kolovoza u 15.45 sati, dok će se engleski jezik ponavljati 22. kolovoza, također u 15.45 sati. Za one koji žele ponoviti matematiku, termin je zakazan za 23. kolovoza u isto vrijeme. Tijekom ovih sesija, maturanti će moći postavljati pitanja profesorima i pristupiti snimkama i materijalima koji pokrivaju cjelokupno gradivo iz navedenih predmeta.

Prilika za znanstvenike da prijave rad, uz mogućnost uvrštavanja u cijenjenu „IEEE Xplore Digital Library”



Sudjelovanje u ovim pripremama je besplatno i neobvezujuće. Za sudjelovanje u ciklusu ponavljanja gradiva, kao i za pristup materijalima, potrebno je ispuniti sljedeći obrazac. Nakon prijave, polaznici će 19. kolovoza putem emaila dobiti potvrdu o sudjelovanju, kao i sve potrebne informacije. Svaka predana prijava automatski će biti odobrena.

Donosimo ključne informacije i datume za drugi rok državne mature 2023./2024.


 

„Ne zaboravite provjeriti SPAM mapu ako ne primite poruku u glavni inbox.”, poručili su sa Sveučilišta.


Za sva dodatna pitanja možete uputiti putem maila na adresu matura@unipu.hr

Dodjeljuju se jednokratne naknade studentima roditeljima


IZVOR: SVEUČILIŠTE JURJA DOBRILE U PULI
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA