LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Poslovna ponuda

Ovo ljeto sezonski posao odradite u SR Njemačkoj

Redoviti studenti imaju priliku ljeto provesti radno diljem Njemačke.

Redoviti studenti imaju priliku ljeto provesti radno diljem Njemačke.

Ne morate tražiti sezonski posao na jadranskoj obali ovo ljeto jer ga možete dobiti u SR Njemačkoj. EURES Hrvatska u suradnji s njemačkom službom za zapošljavanje i uredom u Kölnu otvara poziv inozemnim studentima/studenticama zainteresiranima za zapošljavanje u SR Njemačkoj do najviše 3 mjeseca u kalendarskoj godini tijekom ljetnih praznika.

Od uvjeta je bitno da imate status redovitog studenta sveučilišta ili visoke škole, da dobro poznajete njemački jezik, da budete raspoloživi za rad minimalno 2 mjeseca tijekom ljetnih praznika, da se ne ograničite na rad u samo jednoj pokrajini ili gradu te da prihvatite različite poslove u različitim djelatnostima.

Prijave za zapošljavanje zaprimaju se do 10. veljače 2020. godine, u što se računa sva pošta poslana do tog datuma, a dokumentaciju je potrebno dostaviti poštom na adresu ureda EURES Varaždin (Partnerstelle), Hrvatski zavod za zapošljavanje, Regionalni ured Varaždin – EURES Varaždin, Trenkova ulica 56, 42 000 Varaždin. EURES savjetnicu Marinu Ostrun moguće je konatktirati na mail-adresu EURES-Varazdin@hzz.hr

Njemačka služba za zapošljavanje odbit će sve prijave onih kandidata/kandidatkinja koji/koje nemaju poslodavca, a poslali su prijave izravno u Agentur für Arbeit Köln. Prijave je potrebno slati isključivo EURES-ovu uredu u Varaždinu. Potrebnu dokumentaciju i više informacija pronaći ćete na poveznici.

FOTO: PIXABAY