LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Državno natjecanje

Ovo je akademski muški zbor koji je osvojio zlato na 56. Susretu hrvatskih pjevačkih zborova

Zbor je ostvario izuzetan uspjeh i osvojio ne samo zlatnu plaketu, već i nagradu za najbolju izvedbu skladbe suvremenog izričaja.

Zbor je ostvario izuzetan uspjeh i osvojio ne samo zlatnu plaketu, već i nagradu za najbolju izvedbu skladbe suvremenog izričaja.

Da umjetnost i tehnika idu zajedno, pokazao je akademski muški zbor Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu. FER-ovci su osvojili zlatnu plaketu na 56. Susretu hrvatskih pjevačkih zborova, ali i nagradu za najbolju izvedbu skladbe suvremenog izričaja.
 

„Na ovom državnom natjecanju sudjelovali su šestu godinu zaredom kao predstavnici, odnosno najbolji zbor, grada Zagreba. U samo sedam i pol godina od utemeljenja zbora ovo je njihovo 11. zlato.“ – stoji u objavi FER-a.

FOTO: Zlatna plaketa i nagrada, FER/web

Natjecanje se održalo u Novigradu 14. i 15. listopada, a sudjelovalo je 8 pjevačkih zborova i 6 klasičnih malih vokalnih sastava koje su selektirali stručni selektori HSK na županijskim smotrama i samostalnim preslušavanjima.

Također je jedna od devet nacionalnih manifestacija koje na godišnjoj razini organizira Hrvatski sabor kulture (HRSK), krovna udruga kulturno-umjetničkog amaterizma RH, stoji na stranici HRSK-a.

Muški zbor FER-a trenutno ima otvorene audicije za nove članove, FER-ovce i njihove prijatelje koji vole pjevati. Više informacija o audicijama potražite na poveznici.
FOTO: FER/WEB