LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Povećan mjesečni iznos

Ovaj grad udvostručio je iznos studentskih stipendija i sada su među najvišima u Hrvatskoj!

Samo osam hrvatskih gradova studentima dijeli stipendije koje iznose više od 200 eura mjesečno.

Samo osam hrvatskih gradova studentima dijeli stipendije koje iznose više od 200 eura mjesečno.

Vrijeme kada se objavljuju natječaji za stipendije za Biograd na Moru vrijeme je i za promjene. Grad je udvostručio iznos studentskih stipendija koje dijeli. Mjesečni iznos stipendije povećan je s dosadašnjih 700 kuna na čak 200 eura. Taj iznos dobit će svi studenti koji budu sklopili Ugovore o stipendiranju, ali i oni koji ih već imaju, piše Gradonačelnik.hr.

Grad Biograd na Moru sada spada među gradove u Hrvatskoj s najvećim iznosom stipendija. Naime, samo osam hrvatskih gradova studentima dijeli stipendije koje iznose više od 200 eura mjesečno.

Osim toga, na savjetovanju se razmatra promjena u Odluci o socijalnoj skrbi, koja također uključuje povećanje financijske potpore za kupnju dodatnih obrazovnih materijala za učenike Osnovne škole Biograd s prebivalištem u Biogradu na Moru na razinu od 200 eura, što je značajno veći iznos u usporedbi s prethodnim iznosom od 700 kuna.


Uvjeti za prijavu

 

Biograd na Moru jedan je od rijetkih koji stipendira sve redovne studente, a uvjet je da prije podnošenja zahtjeva imaju prebivalište na području grada Biograda na Moru, da svi članovi zajedničkog domaćinstva imaju prebivalište na području Biograda na Moru te da su državljani Republike Hrvatske. Također, svi koji se prijavljuju moraju ostvariti opći uspjeh prosječne ocjene 3,0 ili više ako su završili srednju školu, a 2,5 i više za svaku akademsku godinu te imati ostvarena najmanje 54 ECTS-boda u proteklim dvjema akademskim godinama.

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA