LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Za studentski džep

Otvorite studentski račun bez odlaska u poslovnicu i podijelite pogodnosti s prijateljima

Za sve studente koji traže jednostavan način upravljanja financijama te priliku za dodatne pogodnosti, OTP e-Indeks paket i program preporuke predstavljaju idealnu priliku.

Za sve studente koji traže jednostavan način upravljanja financijama te priliku za dodatne pogodnosti, OTP e-Indeks paket i program preporuke predstavljaju idealnu priliku.

Početak akademske godine donosi mnogo uzbuđenja, a jedan od najvažnijih zadataka s to do liste koju studenti trebaju riješiti jest otvaranje bankovnog računa. OTP banka pojednostavila je taj proces, omogućujući otvaranje studentskog računa u potpunosti online, bez potrebe za odlaskom u poslovnicu. Uz to, tu je i posebna prilika za studente da svojim prijateljima olakšaju isti proces, dok istovremeno uživaju u brojnim pogodnostima.
 

Studentski paket OTP e-Indeks


Ulazak u akademsku godinu donosi brojne izazove i prilike, a jedan od ključnih koraka za mnoge studente je otvaranje bankovnog računa. Kako bi olakšala taj proces, OTP banka nudi mogućnost otvaranja studentskog računa bez odlaska u poslovnicu. Uz OTP e-Indeks paket, taj postupak potpuno je digitaliziran, brz i jednostavan, a traje svega 15 minuta, uključujući sve potrebne provjere. Osim jednostavnog otvaranja tekućeg i žiro računa, studenti s OTP e-Indeks paketom mogu uživati u brojnim pogodnostima. Među njima su besplatne usluge mobilnog i internetskog bankarstva, m-tokena i 3-D Secure usluge koje omogućuju sigurnu online kupovinu. Također, studenti dobivaju besplatnu Visa web prepaid karticu, koja dodatno olakšava i osigurava sve internetske transakcije.

Uz navedeno, studenti se automatski pridružuju OTPetica programu vjernosti, u kojem mogu skupljati bodove kroz različite edukativne i zabavne izazove. Iste bodove moguće je zamijeniti za brojne nagrade kod više od 60 partnera, poput dm-a, CineStara, A1, ekupi i Tommyja. Posebna pogodnost za nove korisnike je 500 dodatnih bodova, ako se registriraju u OTPeticu istog dana kada otvore e-Indeks paket.

OTP banka također omogućuje besplatne prijenose novca na sve nacionalne račune preko OTPgo aplikacije, kao i besplatne eksterne uplate na račune. Ta usluga, koja se u mnogim bankama često dodatno naplaćuje, čini upravljanje financijama još jednostavnijim i pristupačnijim. Također, tu je i pogodnost besplatnog podizanja gotovine na bankomatima drugih banaka jednom mjesečno.

Dolaskom listopada, studenti koji su postojeći klijenti banke mogu dodatno profitirati kroz program preporuke za studente.

Za sve studente koji traže jednostavan način upravljanja financijama te priliku za dodatne pogodnosti, OTP e-Indeks paket i program preporuke predstavljaju idealnu priliku. O toj ćemo temi uskoro pisati više.  

OTP banka, vaš pouzdan partner na putu prema uspjehu!
IZVOR: OTP BANKA, PR
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA