LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
eSTUDENT

Otvoreno natjecanje u razvijanju poslovnih ideja, a najbolje očekuju novčane nagrade

Službeno je započeo drugi Smartup u organizaciji udruge eSTUDENT. Prijave su otvorene do 14. ožujka.

Službeno je započeo drugi Smartup u organizaciji udruge eSTUDENT. Prijave su otvorene do 14. ožujka.

U organizaciji studentske udruge eSTUDENT u četvrtak, 3. ožujka, na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu panel-raspravom Pokreni svoju ideju svečano je otvoren drugi Smartup.

Riječ je o edukativnom natjecanju u kojem se studenti natječu u razvoju poslovne ideje. Koncept natjecanja usmjeren je na Lean metodologiju koja je standard u cijelom svijetu. Natjecanje je želi približiti hrvatskoj studentskoj populaciji, i to nizom edukativnih radionica, meetupova i individualnih mentorstava hrvatskih stručnjaka.

Na panelu su gostovali Hrvoje Prpić, poznati investitor i poslovni anđeo, Luka Abrus, direktor agencije Pet minuta, i prošlogodišnja pobjednica Martina Grgić. Studentima je na zanimljiv način prezentirano ono što se od njih traži i što je potrebno kako biste osvojili prva tri mjesta i mjesto u poduzetničkom inkubatoru.

Prijave za natjecanje otvorene su do 14. ožujka, a studentski timovi od 2 do 5 članova prijavljuju se na obrascu na mrežnoj stranici eSTUDENTa (uz kratki opis poslovne ideje). Najbolje timove očekuju primamljive nagrade – od 12 000, 9 000 i 6 000 kuna. Pobjednik natjecanja osvaja izravni ulazak u program Zagrebačkog inkubatora poduzetništva (ZIP), a drugoplasirani i trećeplasirani osvajaju ulazak u Core Incubator.

FOTO: ESTUDENT