LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Zagrebu

Otvoreni upisi za specijalistički studij Ekoinženjerstva

Raspisan je Natječaj za upis na Sveučilišni interdisciplinarni poslijediplomski specijalistički studij “Ekoinženjerstvo”. Prijave traju do 31. kolovoza.

Raspisan je Natječaj za upis na Sveučilišni interdisciplinarni poslijediplomski specijalistički studij “Ekoinženjerstvo”. Prijave traju do 31. kolovoza.

Centar za poslijediplomske studije Sveučilišta u Zagrebu raspisao je Natječaj za upis specijalističkog studija Ekoinženjerstva u akademskoj godini 2018/2019 na Fakultetu kemijskog inženjerstva i tehnologije. Pravo upisa imaju osobe s diplomom sveučilišnog diplomskog studija iz tehničkog ili biotehničkog područja. Ostali se mogu prijaviti uz mogućnost potrebe za polaganjem razlikovnih ispita.

Studij omogućuje razvijanje i proširivanje sposobnosti primjene interdisciplinarnog pristupa pri izvođenju tehničkih projekata i istraživanjima pri razvoju tehnologija te opća inženjerska znanja stečena tijekom dodiplomskog obrazovanja. Predviđeno trajanje studija su jedna do dvije godine  Školarina iznosi 8000 kuna po semestru, dok se za kandidate koji upisuju razlikovne kolegije ona povećava za 4000 kuna. Ukoliko troškove studija snosi poduzeće ili ustanova, prilikom upisa potrebno je priložiti odgovarajuću Odluku o snošenju troškova.

Dokumentacija potrebna za prijavu uključuje ispunjeni obrazac, ovjerenu presliku diplome ili rješenja o priznavanju inozemne visokoškolske kvalifikacije, životopis, prijepis ocjena sa studija, potvrdu o poznavanju jednog svjetskog jezika te dodatnu dokumentacija za koju kandidat smatra da će mu biti od koristi. Prijave traju do 31. kolovoza, a sva se potrebna dokumentacija šalje na adresu: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, s naznakom za: EKOINŽENJERSTVO, Marulićev trg 19, 10000 Zagreb. Pripazite na pravila jer prijave koje nisu u skladu s uputama ili nisu potpune neće biti uzete u obzir.

Više informacija o samom studiju i upisima možete pronaći na mrežnim stranicama Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije.

FOTO: UNSPLASH