LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu

Otvorene su prijave za upis na diplomski studij sestrinstva u Zagrebu

Pravo upisa na diplomski studij sestrinstva imaju kandidati koji završe odgovarajući preddiplomski studij sestrinstva ili primaljstva.

Pravo upisa na diplomski studij sestrinstva imaju kandidati koji završe odgovarajući preddiplomski studij sestrinstva ili primaljstva.

Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu objavljuje natječaj za upis na sveučilišni diplomski studij sestrinstva u akademskoj godini 2024./2025. Prijave za upis su otvorene, a mogu se izvršiti do 30. kolovoza 2024. godine.

Pravo upisa na diplomski studij sestrinstva imaju kandidati koji završe odgovarajući preddiplomski studij sestrinstva ili primaljstva. Stoga, prijaviti se mogu kandidati koji su završili Preddiplomski sveučilišni studij sestrinstva ili primaljstva ili Preddiplomski stručni studij sestrinstva ili primaljstva, uz obvezu polaganja razlikovnog modula tijekom prve godine studija.

Ovogodišnja „Alumni priča” nosi inspirativne priče istaknutih sportaša i akademika



Prijave za prvi upisni rok predaju se isključivo preko aplikacije do petka, 30. kolovoza 2024. godine. U slučaju nepopunjavanja upisnih kvota, prijave za drugi upisni rok bit će otvorene do srijede, 25. rujna 2024. godine.

Započele prijave za upis na diplomske studije na HKS-u


Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu organizirat će intervju s dodatnom provjerom posebnih znanja, vještina i sposobnosti, u srijedu 11. rujna i četvrtak 12. rujna 2024. godine. Intervju s dodatnom provjerom posebnih znanja, vještina i sposobnosti u drugom upisnom roku održat će se u petak 27. rujna 2024. godine. Kandidati mogu osvojiti do najviše 200 bodova na ovim razgovorima, a rasporedi će biti objavljeni na mrežnim stranicama fakulteta. 

Upis na sveučilišni diplomski studij sestrinstva za redovite studente u prvom upisnom roku održat će se u srijedu, 25. rujna 2024. godine, dok će upis za izvanredne studente biti u četvrtak, 26. rujna 2024. godine. U slučaju drugog upisnog roka, upis za redovite i izvanredne studente održat će se u četvrtak, 3. listopada 2024. godine.

Prehrambeno-biotehnološki fakultet objavio natječaj za upis u prvu godinu prijediplomskih studija



Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona na broj 01/4566-915 ili e-mailom na adresu upisi.sestrinstvo@mef.hr. Detalji o provedbi razredbenog ispita i ostalim uvjetima upisa dostupni su na službenoj stranici fakulteta.

IZVOR: MEDICINSKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U ZAGREBU
FOTO: DAPA IMAGES