LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Case study natjecanje

Otvorene su prijave za studentsko natjecanje Realizator 2020.

Do 8. studenog zaprimaju se prijave studenata s područja cijele Hrvatske za sudjelovanje u case study natjecanju Realizator 2020. Za najbolje je osiguran nagradni fond u iznosu od 6000 kuna.

Do 8. studenog zaprimaju se prijave studenata s područja cijele Hrvatske za sudjelovanje u case study natjecanju Realizator 2020. Za najbolje je osiguran nagradni fond u iznosu od 6000 kuna.

Zaklada Sveučilišta u Rijeci otvorila je prijave za peto izdanje studentskog case study natjecanja Realizator 2020. Predstavljanje poslovnih partnera i slučajeva održat će se 28. listopada 2020. u 17 sati, a prijenos će se moći pratiti uživo na YouTube kanalu i Facebook stranici natjecanja. 

– Dosadašnjih 300 uključenih studenata u 123 tima s 14 sveučilišnih sastavnica te 20 renomiranih poslovnih partnera potvrđuju uspješnost programa kao primjera dobre prakse povezivanja sveučilišne i poslovne zajednice. – tvrde organizatori. 

Poručuju i da studenti radeći na stvarnim slučajevima dobivaju mogućnost primijeniti znanje u praksu i razviti konkretne vještine potrebne na tržištu rada. Kažu da uz edukativnu i mentorsku podršku, mladi istražuju, formiraju i prezentiraju inovativna rješenja na zadani izazov, dok program istovremeno potiče umrežavanje i stvaranje prvih poslovnih poznanstava.

– Ovogodišnji partneri i slučajevi su: Erste&Steiermärkische Bank d. d. – Kako povećati zastupljenost Erste Club branda među mladima?, INA d. d. – Projekt vodik: demo projekt uvođenja autobusa na vodik u Rijeci, Infobip d. o. o. – Transformacija zdravstvene industrije korištenjem AI chatbota, Jadran galenski laboratorij d. d. – Marketing novog JGL Muzeja farmacije. Kako stvoriti  prepoznatljivost i privući publiku?, Koordinacija savjeta mladih Primorsko-goranske županije – Od ideje do akcije: smanjimo nezaposlenost mladih. – dodaju.

Ove se godine program provodi online, što prethodno nije bio slučaj. Valja napomenuti i da sudjelovati mogu studenti s područja cijele Hrvatske, a prijaviti se mogu do 8. studenog na poveznici

– Prva tri najbolja rješenja svakog poslovnog slučaja novčano se nagrađuju iznosima od 3000 kuna za prvo mjesto, 2000 kuna za drugo mjesto te 1000 kuna za treće mjesto. Pobjedničkim timovima partner projekta STEP RI osigurao je i službeni razgovor za pristup programu besplatne podrške razvoja inovativnih poslovnih ideja. – ističu iz Zaklade Sveučilišta u Rijeci.

FOTO: ZAKLADA SVEUČILIŠTA U RIJECI