LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Puno informacija, bogate nagrade

Otvorene su prijave za natjecanje „EIT Jumpstarter” s nagradom od 10 tisuća eura

Na programu mladi inovatori mogu naučiti puno informacija o pokretanju biznisa i poslovanju, a troškovi smještaja i hrane su pokriveni za sve sudionike.

Na programu mladi inovatori mogu naučiti puno informacija o pokretanju biznisa i poslovanju, a troškovi smještaja i hrane su pokriveni za sve sudionike.

Program EIT Jumpstarter je program namijenjen potencijalnim poduzetnicima i inovatorima. Održava se petu godinu zaredom, a prijaviti se mogu članovi znanstvenih projektnih timova, inovatori, znanstvenici, doktorandi ili studenti magistarskog studija.

Ideja je tijekom osmomjesečnog programa pronaći i potvrditi najbolji poslovni model za ideju koju ste zamislili. Organizira ga Europski institut za inovacije i tehnologije, a u samom natjecanju sudjeluje šest njegovih zajednica: EIT Health, EIT RawMaterials EIT Food, EIT InnoEnergy, EIT Manufacturing i EIT Urban Mobility.

Program će sudionike naučiti kako poboljšati poslovanje, pokazati im segmentaciju tržišta, osnove ulaganja, pravne osnove...

Sudionici u programu imat će priliku surađivati s velikim industrijskim partnerima, kao što su GE Healthcare, Siemens, Philips, Roche, Bosch, Nestlé i mnogi drugi. Sudionicima su pokriveni troškovi putovanja i smještaja, a najbolji timovi u svakoj kategoriji dobit će nagradu od 10 tisuća eura.

Više informacija možete pronaći na službenoj stranici, a prijaviti se možete putem linka.
FOTO: EIT JUMPSTARTER