LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Održive i inovativne prakse u logistici

Otvorene su prijave za kombinirani intenzivni program u Portugalu

Troškovi fizičke mobilnosti studenata bit će pokriveni u sklopu programa Erasmus+, a sudjelovanje će se vrednovati kao izvannastavna aktivnost s dodjelom ECTS bodova.

Troškovi fizičke mobilnosti studenata bit će pokriveni u sklopu programa Erasmus+, a sudjelovanje će se vrednovati kao izvannastavna aktivnost s dodjelom ECTS bodova.

Visoko portugalsko učilište Polytechnic Institute of Viana do Castelo, u suradnji sa Fakultetom za logistiku Sveučilišta u Mariboru i Fakultetom prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, organizira Kombinirani intenzivni program o održivim i inovativnim praksama u logistici pod nazivom Towards Sustainable and Innovative Practices in Logistics.

Program će se održavati od 16. rujna do 1. studenog 2024. godine, kombinirajući fizičke i virtualne aktivnosti kako bi unaprijedili učenje i suradnju među studentima i stručnjacima u području logistike. Fizički dio programa bit će smješten u Viani do Castelu u Portugalu, od 16. do 21. rujna 2024. godine, uz dolazak dan ranije i odlazak dan kasnije. Ujutro su planirana predavanja profesora i stručnjaka, popodne su rezervirane za tehničke posjete, dok su večeri namijenjene društvenim događanjima koja potiču mreženje i kulturnu razmjenu. 

Portugal jedna od rijetkih zemalja Europske unije koja ima viziju za priuštivo stanovanje mladih



Troškovi fizičke mobilnosti studenata bit će pokriveni u sklopu programa Erasmus+, a sudjelovanje će se vrednovati kao izvannastavna aktivnost s dodjelom ECTS bodova. Rok za predaju dokumentacije je 1. srpnja 2024. godine do 12.00 sati, a šalje se putem e-maila na adresu mobility@fpz.unizg.hr.
 

Iskustvo studijske razmjene kroz perspektivu studenta


Kriterije za rangiranje studenata Fakulteta prometnih znanosti prijavljenih prijavljenih u okviru ERASMUS+ natječaja za kombinirane intenzivne programe za razdoblje od 1. svibnja 2024. godine do 30. lipnja 2025. godine možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Za dodatne informacije studenti se mogu obratiti Uredu za međunarodnu suradnju i mobilnost na adresu mobility@fpz.unizg.hr.

IZVOR: FAKULTET PROMETNIH ZNANOSTI U ZAGREBU
FOTO: GRAD VIANA DO CASTELO