LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Dvosemestralni obrazovni program

Otvorene prijave za upis u novu studijsku godinu Centra za ženske studije

Prijava se sastoji od životopisa i kraćeg obrazloženja interesa za program. Potrebno je navesti i dosadašnje interese iz područja ženskih/rodnih ili feminističkih teorija i praksi.

Prijava se sastoji od životopisa i kraćeg obrazloženja interesa za program. Potrebno je navesti i dosadašnje interese iz područja ženskih/rodnih ili feminističkih teorija i praksi.

Centar za ženske studije poziva zainteresirane na prijavu za upis u dvosemestralni obrazovni program Centra u akademskoj godini 2016./2017. Program se sastoji od predmeta: Uvod u ženske studije, Feministička teorija i praksa, Tijelo – ženska reproduktivna prava – feministička kritika nasilja i Feministička kritika umjetnosti i reprezentacije roda.

Program će početi 24. listopada 2016. te će se odvijati dva puta tjedno, ponedjeljkom i srijedom od 17:00 do 21:00 sati, od listopada 2016. do svibnja 2017. godine u Centru za ženske studije, Dolac 8, Zagreb. Mogućnost redovitog pohađanja nastave je jedan od osnovnih kriterija odabira budućih polaznica i polaznika. Voditeljica obrazovnog programa je doc. dr. Ankica Čakardić, a koordinatorica Andreja Gregorina. Participacija za dvosemestralni program iznosi 800 kuna. Centar za ženske studije zadržava pravo na eventualne izmjene programa.

Prijava se sastoji od životopisa i kraćega pisanog obrazloženja interesa za program (do 1 kartice teksta). Uz osnovne podatke u životopisu potrebno je navesti podatke o formalnom i neformalnom obrazovanju, studentskom, profesionalnom statusu ili zanimanju te dosadašnje interese iz područja ženskih odnosno rodnih ili feminističkih teorija i praksi. Prijave možete slati na obrazovni@zenstud.hr. Rok za prijavu traje od 12. rujna 2016. do 25. rujna 2016.

Dodatne informacije mogu se dobiti putem e-pošte: obrazovni@zenstud.hr te na mrežnim stranicama Centra.

FOTO: CENTAR ZA ŽENSKE STUDIJE