LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
STUDENTSKI PODUZETNIČKI INKUBATOR

Otvorene prijave za Studentsku poslovnu akademiju u Splitu

Studentski poduzetnički inkubator Ekonomskog fakulteta u Splitu otvorio je prijave za program Studentska poslovna akademija. 

Studentski poduzetnički inkubator Ekonomskog fakulteta u Splitu otvorio je prijave za program Studentska poslovna akademija. 

Studentski poduzetnički inkubator Ekonomskog fakulteta u Splitu otvorio je prijave novoj generaciji polaznika u akademskoj godini 2021/2022. za program Studentska poslovna akademija

Program je namijenjen studentima s poduzetničkom idejom ili projektom, mladim poduzetnicima početnicima te start-upovima starima do 2 godine, a prijaviti se može pojedinačno ili timski, neovisno o dosadašnjem obrazovanju i profesionalnom usmjerenju.

Polaznici Studentske poslovne akademije će u razdoblju od 6 mjeseci, u radu s mentorima iz akademskog svijeta i industrije, razvijati i testirati svoje poduzetničke ideje i modele.

Ovim programom studentima se želi pružiti razna znanja o kreiranju poslovnih modela, analizi i istraživanju tržišta, izradi marketinške strategije, o tehničko-tehnološkoj organizaciji poslovanja, izradi financijskih modela i projekcija, te ih naučiti kako kvalitetno prezentirati svoj projekt ispred ulagača. Na samom kraju se izrađuje i poslovni plan koji je između ostalog i osnova za prijavu na razne mjere za samozapošljavanje i pokretanje poslovanja.

Cijelu edukaciju vode sveučilišni profesori i stručnjaci iz realnog gospodarstva, a tijekom programa se održavaju i fokus sastanci s grupom mentora iz industrije kroz koncept speed date consulting. Formiranim timova, prema području njihova rada, pridružuju se i individualni mentori koji kroz savjetovanja prate njihov rad i razvoj.

Prijave za Studentsku poslovnu akademiju otvorene su do 15. studenog 2021. godine i moguće je prijaviti se putem poveznice

Više detalja dostupno je na internet stranici Sveučilišta u Splitu.
FOTO: PIXABAY