LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Poziv udruge eSTUDENT

Otvorene prijave za studentsko natjecanje u prezentacijskim vještinama; za najbolje osigurane novčane nagrade

Do 12. ožujka otvorene su prijave za sudjelovanje u natjecanju „Presentation skills”. 1. mjesto osvaja 1500 kuna, 2. mjesto 1000 kuna, a 3. mjesto 500 kuna. 

Do 12. ožujka otvorene su prijave za sudjelovanje u natjecanju „Presentation skills”. 1. mjesto osvaja 1500 kuna, 2. mjesto 1000 kuna, a 3. mjesto 500 kuna. 

eSTUDENT mreža Varaždin i ove godine studentima pruža priliku za poboljšanje prezentacijskih vještina. Naime, ponovno organizira natjecanje pod nazivom Presentation skills. 

Ono će se održati u ponešto drugačijem obliku nego dosad, odnosno u potpunosti online, a natjecatelji će uz prezentaciju morati pripremiti i video pitch. Ovogodišnja je tema Digitalni marketing.

Presentation skills natjecanje je u kojem studenti moraju riješiti zadani case te za svoje rješenje napraviti prezentaciju i prezentirati ju ispred stručnog žirija. Riječ je o varijanti Case Study natjecanja, ali s naglaskom na način prezentiranja i izgled prezentacije, točnije ono što se ocjenjuje je verbalna i neverbalna komunikacija, ne samo kvaliteta rješenja casea. Nakon prezentiranja svaki natjecatelj dobiva feedback od stručnog žirija o svojem načinu prezentiranja. – pojašnjavaju organizatori.

Prijave za sudjelovanje otvorene su do 12. ožujka na poveznici. Rješenja je potrebno predati do 2. travnja, a sama završnica zakazana je za 16. travnja.

Za najbolje timove ili najbolje individualce osigurane su novčane nagrade. 1. mjesto osvaja 1500 kuna, 2. mjesto 1000 kuna, a 3. mjesto 500 kuna. 

– Tijekom pripreme za prezentacije, natjecatelji će imati priliku slušati predavanja i radionice od 15. ožujka do 2. travnja. Prva od radionica bit će radionica prezentacijskih vještina tvrtke Ramiro – održat će se 22. ožujka u 13 sati pod nazivom 3 tajne uspješnih prezentatora. Natjecatelji na radionicama stječu znanje koje im uvelike koristi za njihovu prezentaciju i samim time imaju veće šanse pobijediti. – dodaju iz udruge eSTUDENT.

FOTO: UNSPLASH