LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Erasmus+

Otvorene prijave za razmjenu mladih: „Use Your Voice - Make Your Choice!"

U ovoj razmjeni sudjeluju mladi iz Hrvatske, Španjolske, Latvije i Bugarske, a održat će se u okolici Zagreba - gradu Samoboru.

U ovoj razmjeni sudjeluju mladi iz Hrvatske, Španjolske, Latvije i Bugarske, a održat će se u okolici Zagreba - gradu Samoboru.

Razvoj kritičkog mišljenja i samostalnosti mladih jedan je od glavnih ciljeva Erasmus+ projekta Use your voice - Make your Choice!". Osim toga, mlade se želi usmjeriti na njihovom profesionalnom putu i pokazati im kako postati samostalniji.

„Ideja za projekt nastala je među mladim sudionicima programa Mladih Lidera gdje su provodili inicijativu „Biraj fakultet ili struku, bitno je da je tvoju ruku!”, gdje je njihovo iskustvo pokazalo da puno mladih u različitim europskim zemljama nemaju pojma o svom profesionalnom putu i često su pod utjecajem članova obitelji." - stoji u objavi Centra za mlade Zagreb.
 

Sudionike očekuju interaktivne radionice, diskusije i inspirativne sesije na kojima ćete naučiti kritički razmišljati, samostalno donositi odluke te bolje razumjeti vlastite interese i potencijale. 

Projekt će se održati od 18. do 27.rujna 2023. godine u Hostelu Samobor, a rok za prijavu je 20. kolovoza 2023. Prijaviti se mogu mladi između 17 i 26 godina, a sudjelovati može šest osoba, sedma će biti voditelj mladih koji mora imati više od 18 godina.

Mladi koji sudjeluju u razmjeni dolaze iz četiri zemlje, Hrvatske, Španjolske, Latvije, Bugarske te su različitih socio-ekonomskih, etničkih, nacionalnih, vjerskih i geografskih pozadina.

Prijaviti se možete na poveznici, a više detalja potražite ovdje.
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA