LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Centar za mlade Zagreb

Otvorene prijave za razmjenu mladih „Let’s be young and financially smart – FinSmart!”

Na ovoj će razmjeni sudjelovati 30 sudionika iz Portugala, Češke, Hrvatske i drugih zemalja. Donosimo sve detalje potrebne za prijavu i širenje znanja o financijskoj pismenosti.

Na ovoj će razmjeni sudjelovati 30 sudionika iz Portugala, Češke, Hrvatske i drugih zemalja. Donosimo sve detalje potrebne za prijavu i širenje znanja o financijskoj pismenosti.

Ako vas zanima financijska pismenost i upravljanje studentskim budžetom, onda je razmjena mladih Let’s be young and financially smart – FinSmart! pravo mjesto za vas. Osim što ćete naučiti nešto korisno i zanimljivo, imate priliku upoznati sudionike iz Portugala, Češke, Poljske, Bosne i Hercegovine, Rumunjske i Hrvatske.

 

„Ovim projektom želimo potaknuti mlade da se educiraju u području financijske pismenosti te im želimo pružiti znanje i alate kako bi u budućnosti mogli donositi bolje financijske odluke, bolje voditi računa o svojim financijama i mjesečnom budžetu te posljedično živjeti kvalitetniji i samostalniji život.” – poručuju iz Centra.

 

Cilj projekta

 

Sudionike očekuju interaktivne radionice, diskusije i inspirativne sesije u kojima će naučiti donositi financijske odlike i slično. Glavni cilj projekta je povećati razinu financijske pismenosti kod mladih jer je ona jedna od ključnih životnih vještina za sudjelovanje u modernom društvu.

 

„Kroz ovaj projekt aktivno radimo s mladima te ih pripremamo za budući život kako bi postali financijski pametni (FinSmart).” – stoji u objavi Centra.


Razmjena mladih će se održati u Samoboru od 4. studenog do 11. studenog 2023. godine, a prijaviti se možete do 8. listopada, u 23:59 sati, na poveznici.

FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA