LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Predavanja pravnih stručnjaka

Otvorene prijave za ovogodišnji Legal Week

Do 7. svibnja traju prijave za sudjelovanje na besplatnim, interaktivnim predavanjima pravnih stručnjaka posvećenih različitim pravnim temama.

Do 7. svibnja traju prijave za sudjelovanje na besplatnim, interaktivnim predavanjima pravnih stručnjaka posvećenih različitim pravnim temama.

Studentska udruga eSTUDENT drugu godinu organizira Legal Week. Riječ je o petodnevnom događaju koji se sastoji od niza interaktivnih predavanja pravnih stručnjaka o aktualnim temama iz područja prava. Održat će se od 10. do 14. svibnja online.

Svaki od pet dana bit će posvećen različitoj temi i različitom predavaču.

– Tako će se na prvi dan Legal Weeka (10. svibnja) održati predavanje Od studenta do odvjetnika, koje će s početkom u 17:00 voditi mag. iur. Boris Šavorić. Za sljedeći dan (11. svibnja) u 18:00 predviđeno je predavanje pod vodstvom mag. iur. Marije Bošković Batarelo na temu GDPR u online okruženju. Trećeg dana Legal Weeka (12. svibnja) održat će se predavanje pod nazivom Uloga pravnika u banci i osnove platnog prometa, koje će zajednički moderirati predavačice mag. iur. Nikolina Jurišić i mag. iur. Anita Sikirić s početkom u 15:00. Četvrti dan (13. svibnja) bit će posvećen predavanju Become a Digital Lawyer. Izgradi model poslovanja koji će oduševiti tebe i tvoje klijente, predavanje je koje će od 17:00 predvoditi mag. iur. Katarina Bulić Bestulić. Posljednjeg dana Legal Weeka (14. svibnja) održat će se peto i završno predavanje pod nazivom Stvaranje pravne karijere kod žena, koje će voditi mag. iur.  Katarina Bulić Bestulić s početkom u 16:00. – ističu iz udruge eSTUDENT.

Besplatno mogu sudjelovati svi studenti s područja Hrvatske i šire regije. Prijave za sudjelovanje otvorene su do 7. svibnja na poveznici
FOTO: PIXABAY