LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Freshhh 2016.

Otvorene prijave za međunarodno natjecanje u izazovnom svijetu naftne industrije

INA poziva studente da se prijave na međunarodno natjecanje Freshhh do 29. ožujka. Najbolji timovi borit će se za bogate novčane nagrade ovog svibnja u Češkoj.

INA poziva studente da se prijave na međunarodno natjecanje Freshhh do 29. ožujka. Najbolji timovi borit će se za bogate novčane nagrade ovog svibnja u Češkoj.

Sedmu godinu zaredom INA poziva studente tehničkih i poslovnih fakulteta da se prijave na međunarodno natjecanje Freshhh. Ovo je jedan od brojnih vrijednih projekata ove kompanije kojim želi približiti svijet naftne industrije mladim ljudima različitih struka i usmjerenja.

Do sada se za rad u ovom dinamičnom području, kojeg je i sama INA dio, zainteresiralo preko 250 sveučilišta iz 76 zemalja s više od 20 000 studenata koji su se natjecali, što dokazuje da je natjecanje doživjelo veliki uspjeh. Samo u 2015. godini sudjelovalo je 2210 timova, a pobjedu je odnio češki tim imena Just ask Siri. Rezultati svih dosadašnjih Freshhhova i uspjesi hrvatskih timova dostupni su na Ininoj mrežnoj stranici.

Za sudjelovanje je potrebno okupiti tročlani tim studenata zainteresiranih za industriju nafte i plina koji su spremni rješavati izazovne zadatke kroz tri kruga. Natjecatelji trebaju doći do pobjede spretnim upravljanjem svojim virtualnim resursima u izazovnom svijetu naftne industrije.

Ponovno će pet najbolje plasiranih timova dobiti priliku za sudjelovanje u live završnici natjecanja. Ona će se održati 25. svibnja u Pragu, u Češkoj. Studenti, natjecatelji iz cijelog svijeta, borit će se za bogate novčane nagrade i mogućnost zaposlenja u MOL Grupi.

Ako želite biti dio ove priče, prijavite se do 29. ožujka putem službene mrežne stranice natjecanja, na kojoj možete dobiti detaljnije informacije.

FOTO: FACEBOOK/INA.HRVATSKA