LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Dubrovniku

Otvorene prijave za BIP u Dresdenu – novo iskustvo čeka na vas

Studenti imaju priliku izgraditi međunarodne veze, steći ECTS bodove i upoznati kolege iz drugih zemalja.

Studenti imaju priliku izgraditi međunarodne veze, steći ECTS bodove i upoznati kolege iz drugih zemalja.

Nova akademska godina pravo je vrijeme za širenje horizonta i nove izazove. Takvu priliku imaju i studenti Sveučilišta u Dubrovniku koji se mogu prijaviti na Blended Intensive Program (BIP) pod nazivom „Market Analysis of Sustainable Business Models (MASBM)“.

BIP će se provoditi na FHD Sveučilištu primijenjenih znanosti u Dresdenu u suradnji sa Sveučilištem za ekonomiju i menadžment u Bratislavi.
 

„Ne propustite ovu nevjerojatnu priliku da proširite svoje horizonte, izgradite međunarodne veze i steknete vrijedne akademske bodove (3ECTS). Pridružite nam se i krenite na transformativno putovanje učenja i kulturne razmjene“, poručuju iz UNIDU Internationala


Ovaj program će trajati pet dana, a virtualni sastanak će se održati 24. studenog 2023. Fizički dio programa odvijat će se od 27. studenog do 1. prosinca 2023. Posljednji i zaključni virtualni sastanak održat će se 7. prosinca 2023.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli UNIDU International Relations & Research Projects (@unidu_international)


Prijaviti se možete do 23. listopada 2023. godine, a možete se prijaviti i za Erasmus stipendiju, slanjem upita UNIDU Službi za međunarodne odnose i istraživačke projekte na email international@unidu.hr.

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA